28

 176  1

Brrr, spocēni!

Nē, nu nav jau tā, ka pavisam, bet nu ir mazliet drēgni tomēr. To nesaprast tam, kurš var pats iesildīt savu mājokli (iekurt krāsni vai kamīnu), vai arī tam, kura mājoklim apkure jau pieslēgta.

Tā kā eZZiiCim nav ne šitās ne tās fīčas, tad nākas pafunktierēt. Un izfunktierēt pēc iespējas vairāk gatavot ēdienu cepenē. No tā procesa grādi tak paaugstinās! Kas arī bija jāpierāda

Komentāri 28

0/2000

Grādus jau var paaugstināt ar kaut ko stiprāku , bet šādi arī ir labi.    

 7  0 atbildēt

a kur tie sīpoli palika, tie steroīdu bumbulīši jau arī noderētu uz šķīvja     

 6  0 atbildēt

tā ne ko  

 5  0 atbildēt

  

 4  0 atbildēt

Bļāviens, nu gan sakārdināji! Griiiiiiiiibu cepešus - abus ( var bez piedevām )    ķer nu treknu +

 3  0 atbildēt

klāt derētu vārīti kartupelīši...  

 2  0 atbildēt

Lieliski. Labāk mazliet šādi pačakarēties un zināt, kotu ēd, nekā pirkt veikala šķiņķus un desas!   

 2  0 atbildēt

ar mazu kavēšanos, bet esmu piefiskējis otru cilvēku latvijā (es esmu pirmais), kurš lieto worčesteras mērci (senie romieši to sauca par garum). nezinu kā tev, beet man tā mērce ir sāls un sojas maisījuma vietā. es sojas mērces vairāk izmantoju cepšanas procesā nevis marinēšanas. 

p.s. pamēģini worčesteras mērci kopā ar ķiplokiem un saldo čilli mērci marinādē.

p.p.s. pašam nevajag taisīt worčesteras mērci, man vecmuterīte mēģināja taisīt, labi ka vasarnīcā, kurā mēs kādas divas nedēļas nerādījāmies un pat kaimiņi prasīja, vai zem pamatiem nav nosprādzis kāds nilzirgs, smaka no sālītu zivju, sīpolu, ķiploku un etiķa maisījuma bija vienkārši pi.z.ģ,ec, sarežģītā valodā galdnieku līmes vārīšana ir deserts.

 2  0 atbildēt