18

 144  3

Jā, jā, spocēni, eZZiiCim padomā k-kas no itāļu virtuves. Aga, tjip, itāļu, jo eZZiiCim ir lielum lielas, patiesībā milzīgas aizdomas, ka itāļi par šo recepti vispābā neko nav dzirdējuši

Bet nu ok, eZZiiCim to šādā veidā uzservēja, un eZZiiC to norija Un tad iedomājās, ka arī paC varētu uzčinīt un spocēniem parādīt.

Aiziet!

Komentāri 18

0/2000

pa rakstu ++++

bet es aknas neēdu, esmu taisījis ar vistas šķinķīšiem, kuri ir sagriezti 1x1cm gabaliņos. Paliek gan sula, gan kraukšķis no apakšas. 

 8  0 atbildēt

Vienu pateikšu...ir tik patīkami  kādam novilkt ādu , un pēc tam svaigajās brūcēs iebērt sāli.    

Bet  Do-Re- Mi... Bra-Bra-Vi-Si(un tagad uvertīra)- MOOOOOOŌŌŌ!  

 6  0 atbildēt

Eh.. Ezīc atkal rullee. No vienas puses prieks<jo Ezīc ir labs, bet no otras puses skauž, jo es zin ka nekad nebūšū ne pusi tik kruts kā Ezīc..

 5  0 atbildēt

  

 4  0 atbildēt

Vienkārši un superīgi  +

 2  0 atbildēt

ņņammīgi

 2  0 atbildēt

Es šovakar ēdu produktu, kur ne eZZiCam, ne rasikam (Rasmai) nebūtu ideju kā to iespēlēt jaunās un negaidītās kombinācijās.    Nez, vai tādas vispār ir iepējamas. Hmm...pašam palika interesanti, vai to var pielietot ar šiku?!  

 2  0 atbildēt

Nu parādiet, ka varat iepīt vairākās ēdienkartēs rutku!!!    

 0  0 atbildēt