local-stats-pixel

Nepaklausīgie bezē!28

330 0

Steidzu palīgā tiem, kuriem bezē cepumu izcepšana joprojām sagādā grūtības, jo arī man beidzot izdevās!

Es ticu, ka daudziem ir savi paņemieni, kā pagatavot šos olbaltumu cepumus izmantojot citrona sulu, etiķi, kukurūzas miltus utt, un ieteikumi, kā uzlabot recepti, ir 101. Es pieminēšu tādus sīkumus, kurus es sāku ievērot, lai man beidzot sanāktu normāli bezē, kuri beigās nepaliek par bezē pankūkām, bet saglabā savu formu, ir kraukšķīgi un mutē kūstoši.

Vēl vienai lietai varu ievilkt ķeksīti savā mērķu sarakstā 2017.gadam. emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
330 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000
Fantastiski! Bezē ir mani mīļākie cepumiņi!!!emotion
11 0 atbildēt
Nolāpīts man visu laiku kaut kas noiet greizi līdz kaklam jau XD
11 0 atbildēt
Laikam tomēr palikšu pie veikala variantiem. Šo gatavošana nu galīgi nav tā stiprākā puse emotion
10 0 atbildēt

Bērnības garša, elementāri un garšīgi emotion 

9 0 atbildēt

 emotion 

8 0 atbildēt
Bezē, bez Ē
8 0 atbildēt

Brēzi, tu sātans tāds.  emotion 

7 0 atbildēt

Labāk nopirkt maisiņu pa jevriku, kā iztērēt jevriku par produktiem un tris jevrikus par gāzi + stundām darba + elektrība par fonā skanošo mūziku emotion

10 3 atbildēt

Tagad zinu, kā šie tiek gatavoti emotion plus no manis emotion

7 0 atbildēt

Nepaklausīgā Breezy18 emotion 

7 0 atbildēt

Pats galvenais visā šajā procesā ir nevirināt krāsns durvis cepšanas procesā. Elektriskajai plītij 100 grādiņi, uz 100 min un viss kulē.  emotion 

6 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt