nomizojam tos kurus grūti nosaukt par āboliem
ķirbīši novārījušies
nomizojam tos kurus grūti nosaukt par āboliem
ķirbīši novārījušies
Metam šos duršlāgā un notecinam asintiņu.
Ābolus apcepam, pārkaisam ar cukuru, kādas divas rijamkarotes. un apgrauzdējam, tā lai izskatās pēc ceptiem kartupeļiem
Cepam sviestā.
izšķaidam cepumus
gandrīz kā kartupelīši.
Ņemam blenderi un sadragājam kubikus lupatās.
tagad visu kas paredzēts likt klāt metam iekšā, patīksminamies un maucam ar karoti visu putrā
tad ņemam to mistisko lielumu pikucītis un ieziežam pannu.
jāmaisa tik ilgi, līdz atgādina bērnu pārtiku, vai arī bērna pārstrādātu pārtiku, kā kuram labpatīk :D
Cepumi grāmatu plauktā.
Laikam gribēja iegūt jaunas zināšanas par citām savām sugām
Pirmais receptes raksts, kur ierēcu par komentāriem zem bildēm. Ir ok. :D
pamatēdienu taisi: mednieku desiņas ar kakao, klāt piedzer enerģijas dzērienu ar citrona sulu ....vēlāk: Roltonu kam pievienota koka kola.
Man patika šis raksts dēļ tā,ka pat ābolus esi pats sagādājis un ķirbi un cepumus no žurku krājumiem