21

 175  0

Atšķirībā no nevaļīgajām saimniecēm, mīklu taisu pati. Tas nav sarežģīti. Recepte man sen pārbaudīta un ņemta no padomju laiku pavārgrāmatas. Nepieciešamie produkti:

3 glāzes miltu, 200 g sviesta, 1 ēdamkarote ābolu etiķa, 1 ola, 1/2 glāze auksta ūdens.

Komentāri 21

0/2000

Netecinašu siekalas - likšu uzreiz plusu ! 

 7  0 atbildēt

Ak tu - kārdinātāja!   

 7  0 atbildēt

  i

 4  0 atbildēt

Napoleons mans mīļākais našķis, bet tik mājās gatavotais, ne jau veikalā vai beķerijā pirkts. Bet. Pats nekad nekad negatavošu. Liels čakars un tā ilgā gaidīšana nav man. Tad nu tā, labu gardu Napaleonu nē esmu ēdis gadus 10. Un tā ar laikam nomiršu labu Napaleonu vairs neēdis)

 4  0 atbildēt

  

 3  0 atbildēt

Sakņu griežāmo? šamos viens večuks taisija, tie pat nav rūpnieciski ražoti .. idiāli sieru griezt.. - pat ļoti mīkstu .. 

ņemo vērā ka man tāds ir jau gadus 20 .. tad visticāmākais tādus vairs nedabūt.. 

P.S. savēko pirku kaut kādā gadatirgū.. 

 2  0 atbildēt

  

 2  0 atbildēt

👍👍

 2  0 atbildēt

Kāda nākošā jeb aiznākošā diena,pēc pāris stundām nepūs ne kripatiņas.

 2  0 atbildēt