36

 856  2

Atcerējos vienu recepti, pēc kuras krievu laikos taisīju čeburekus. To bija man parādījis kāds dienvidu republiku pavārs. Receptē bija malta lielopu gaļa. Šoreiz man izdevās nopirkt no vietējā zemnieka labu jaunlopa gaļu.

Komentāri 36

0/2000
Es diemžēl kā ortodoksālais indoeiropietis govs gaļu nedrīkstu ēst!!!Tāpēc čebureks manam kuņģim iet garām!!!
 4  0 atbildēt

  gribu ēst!!!

 4  0 atbildēt

  

 4  0 atbildēt

Rīgā pie AO var dabūt arī čeburekus ar balto peļu gaļu, ja nu kādam interesē.

 5  1 atbildēt

Super! Paldies par recepti!!!

 3  0 atbildēt

Šaušalīgi smeķīgi izskatās!!!

 3  0 atbildēt