36

 856  2

Komentāri 36

0/2000
Izskatās garšīgi
 20  0 atbildēt

Mmm gardums, vajadzēs izmēģināt

 16  0 atbildēt

Noteikti, ka garshiigi. Par kartupeli nezinaaju, paldies

 15  1 atbildēt

Izskatās kā čebureka un belaša krustojums, bet tas jau vienalga, galvenais, ka labi garšo. 

 14  0 atbildēt
SUPER, UZSITI APETIITI, JAAIET PAVEEDINAAT LEDUSSKAPIS!!!
 12  0 atbildēt
Mmmmmmmmm
 11  0 atbildēt

Izskatas garshigi .

 10  0 atbildēt
Super! Laika ietilpīgs darbs, bet gala rezultāts izskatās fantastiski.
 10  0 atbildēt

  

 9  0 atbildēt

Vai man tas vienīgajam ienāca prātā: no kuras dienvidu republikas valsts ņēmi? Ukrainas? No kaukāza valstīm? No centrālāzijas? Gribu tīri intereses pēc uzzināt.

 8  0 atbildēt

Baigā kārumniece esi   

 8  0 atbildēt

  

 7  0 atbildēt

shajos brizhos gribas teikt paldies par lielisko recepti ,bet tanii pashaa briidii nosaukt par riebekli,jo es tak tagad neieshu to taisiit laigan puncis aardaas ,ieshu uzcept ciisakus   

 8  2 atbildēt

vismaz tavos ir gaļa    nekā kā citur manīts (ne ēsts) ka ieliktas pāris karotes gaļa un pārējais mīkla   

 6  0 atbildēt
Ar čeburekiem jau tāpat kā ar plovu - katrā mājā sava recepte. Man vairāk pie dūšas iet variants no plānas bezrauga mīklas ar pildījumu, kas veido čebureka iekšienē gardu buljonu. Tādus atminos no savas bērnības. Bet pildījums ar gatavu gaļu un kartupeli ir tā vērts, lai izmēğinātu.
 6  0 atbildēt

  

 7  2 atbildēt
Es diemžēl kā ortodoksālais indoeiropietis govs gaļu nedrīkstu ēst!!!Tāpēc čebureks manam kuņģim iet garām!!!
 5  0 atbildēt

sakārdināji

 4  0 atbildēt
Es diemžēl kā ortodoksālais indoeiropietis govs gaļu nedrīkstu ēst!!!Tāpēc čebureks manam kuņģim iet garām!!!
 4  0 atbildēt

  gribu ēst!!!

 4  0 atbildēt