Piešaujam klāt nedaudz miltuūdeni un gatavs.
Gatavi makaroni.
Piešaujam klāt nedaudz miltuūdeni un gatavs.
Gatavi makaroni.
finaly u back, domaju ka testejot savas dietiku sausmas esi pekas atmetis......
Pēc tam vel varēji uzmest zaļumus visam pa virsu. Tas venmēr liek ēdienam izskatīties vel garšīgākam un uzdzen apetīti :)
Vai to miltūdeni labāk nepielikt pirms krējuma. Ja miltus neizkarsē, mērce būs ar miltu garšu.
šitais vismaz normālu alu dzer, pārējos rakstos redzu, ka dzer to kas veikalā lēts - Cēsu Light
blinj, izskatas dargie makaroni.. es parastos tadus nez kapec sava maxima redzejis neesmu... un nez kapec man tikai tagad pieleca, ka ketcupu var likt klat lai pagatavotu meerci..
izskatās ļoti garšīgi!
bet ko, tavuprāt, vajadzētu citu darīt ar tām tagliatelles ligzdiņām? :D tās taču tāpat izjūk, kad izvāra :D
blad tā vecāsmātes panna čuguna!
trekna maltā gaļa, noslīcināta eļļā un pārlieta ar vistreknāko saldo krējumu...
un tad brīnās, ka kauns kreklu novilkt pludmalē.
Nu lab, daudziem nav kauns, bet faking vajadzētu!