Labu apetīti!
Man kompānijā ar draugu taisot sanāca tik resns suši, ka nosaucām to par nigga di** maki.
Man kompānijā ar draugu taisot sanāca tik resns suši, ka nosaucām to par nigga di** maki.
Būtu smieklīgi ja tas būtu kādas gaļas ēdiens un pēc suņa bildes nākošā būtu, sagriezta gaļa uz dēlīša
es vienmēr nori uz pusēm salaužu, kā arī nevajag visu nori aplipināt ar rīsiem.
Tā suņuka bilde...
Bet vispār, neesmu nekad taisījusi sušī mājās. Dēļ šī raksta saņēmos un noteikti tuvākās nedēļas laikā uztaisīšu. Jau tagad siekalas tek. Šķiet, šovakar apmeklēšu kādu sušī iestādi, nevis double coffee.
pārvāriji rīsus :P proporcijai ar ūdeni izmanto 1:1 vai 1:1,3 .... tad savāks graudaini
Pie šī visa klāt iesaku vēl filadelfijas sieru nebūs tik pliekans un garšos fantastiski, ja vien nav alerģija pret šo sieru!!! :D Pats agrāk neēdu, bet draudzene piespieda un kļuvu par vislielāko fanu!!!
nekad neesmu mājās taisījis tos suši, jo restorānos ir diezgan lēti viņi. Cik tev izmaksāja sataisīt šitos visus gabaliņus? Redzēju rimī to kikkoman sojas mērci drausmīgi dārga ir, nesaprotu kā suši restorānos dod to sojas mērci klāt veselas 2 pudelītes, kas maksā pie 2 ls katra, ja nemaldos, un tu tik pasūti suši pa 1.5 ls :D
Ieteikums-nākošreiz rīsus arī krāmē vienā maliņā ar pārējām sastāvdaļām,tad sanāks smuks standarta suši ar biezāku maliņu,nevis spirālveida!
Man atkal jautājums par sushi lapām.. Kad es mēģināju taisīt sušī, viss garšoja labi, bet ar tām lapām nebija kaut kas kā vajag. tādas sausas un pretīgas.. Pirms taisīju sušī, biju restorānā, kur tie garšoja perfekti, bet mājās, kad mēģināju.. phe.. Tās lapas nevajag ar kaut ko, nez, samitrināt, vai pamērcēt kaut kur? Gribu kādreiz atkal pagatavot, bet tās lapas.. Ja kāds zin, padodat man atbildi..