local-stats-pixel

Mājas pagatavotie Suši :)29

168 7
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
168 7 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000

Man kompānijā ar draugu taisot sanāca tik resns suši, ka nosaucām to par nigga di** maki. emotion

17 0 atbildēt
par suniti + :)))))))
10 0 atbildēt

Būtu smieklīgi ja tas būtu kādas gaļas ēdiens un pēc suņa bildes nākošā būtu, sagriezta gaļa uz dēlīša emotion

6 0 atbildēt

Izskatās ņammīgi! emotion

4 0 atbildēt

Izskatās garšīgi,malacis!! :) emotion

3 0 atbildēt

es vienmēr nori uz pusēm salaužu, kā arī nevajag visu nori aplipināt ar rīsiem.

1 0 atbildēt

Feini, paldies par receptiti-noteikti izmeginasim ;)

1 0 atbildēt

6. bildē sastāvdaļa vai pavārs? emotion

1 1 atbildēt

Tā suņuka bilde... emotion

Bet vispār, neesmu nekad taisījusi sušī mājās. Dēļ šī raksta saņēmos un noteikti tuvākās nedēļas laikā uztaisīšu. Jau tagad siekalas tek. Šķiet, šovakar apmeklēšu kādu sušī iestādi, nevis double coffee. emotion

0 0 atbildēt

pārvāriji rīsus :P proporcijai ar ūdeni izmanto 1:1 vai 1:1,3 .... tad savāks graudaini

0 0 atbildēt

Pie šī visa klāt iesaku vēl filadelfijas sieru nebūs tik pliekans un garšos fantastiski, ja vien nav alerģija pret šo sieru!!! :D Pats agrāk neēdu, bet draudzene piespieda un kļuvu par vislielāko fanu!!!

0 0 atbildēt

Zālē ietīta jēla zivs. Nekad nesapratīšu japāņu kūltūru.

5 5 atbildēt

nekad neesmu mājās taisījis tos suši, jo restorānos ir diezgan lēti viņi. Cik tev izmaksāja sataisīt šitos visus gabaliņus? Redzēju rimī to kikkoman sojas mērci drausmīgi dārga ir, nesaprotu kā suši restorānos dod to sojas mērci klāt veselas 2 pudelītes, kas maksā pie 2 ls katra, ja nemaldos, un tu tik pasūti suši pa 1.5 ls :D

0 0 atbildēt

Ieteikums-nākošreiz rīsus arī krāmē vienā maliņā ar pārējām sastāvdaļām,tad sanāks smuks standarta suši ar biezāku maliņu,nevis spirālveida! 

0 0 atbildēt

Nekad neesmu ēdis bet izskatās jau tīri tā neko emotion Būs jānogaršo!

0 0 atbildēt

Man atkal jautājums par sushi lapām.. Kad es mēģināju taisīt sušī, viss garšoja labi, bet ar tām lapām nebija kaut kas kā vajag. tādas sausas un pretīgas.. Pirms taisīju sušī, biju restorānā, kur tie garšoja perfekti, bet mājās, kad mēģināju.. phe.. Tās lapas nevajag ar kaut ko, nez, samitrināt, vai pamērcēt kaut kur? Gribu kādreiz atkal pagatavot, bet tās lapas.. Ja kāds zin, padodat man atbildi..

0 0 atbildēt
Mmmmmmmm...
0 0 atbildēt

nabaga suniits laikam tika susii ka tik 1a bilde :D

0 1 atbildēt

Nav rīsu etiķa - nav īstās suši garšas.

2 6 atbildēt