Kārtojam pa virsu saceptos šampinjonus
Atkal liekam mērces kārtu
Kārtojam pa virsu saceptos šampinjonus
Atkal liekam mērces kārtu
Garnējam ar smalki sagrieztu papriku vai zaļumiem, pēc izvēles
Es varu piedāvāt šādu mājas fast foodu: http://spoki.tvnet.lv/receptes/Majas-fast-foods/530120
izskatās jau labi un garsīgi, bet fast foods mājas apstākļos drīzāk būtu roltons
Šo vērojot pāri lūpām plūst siekalu jūra > laikam jāiet salūkot ko ēdamu
Precamies ???
Man liekas es vienkārši ar sviestu un samest to pašu uz maizes uzmestu, un tas būtu ātrāk nekā ko sataisīt ko šādu un izmērā neatmaksājas patērētais laiks....te ajadzīga pacietība un ļoti maza ēstgriba, lai pagatavotu šito...citādi, ar ēstgribu tu nepacietībā pateiksi - "ej tak dirst, negrasos cept šito visu lai uztaisītu mazu maizīti..."
P.S. Iesaku ar karoti mēģināt bišk no abām iekšējām pusē maizei izķeksēt to maizi ārā...bet nedaudz, lai tur ir vieta, tad varēs normāli rokās paņemt un sakost, citādi varu derēt, tur notika liela ķēpa kamēr ēdi... kā arī, negriezst maizi tik dziļi galos, tad pa galiem nespiedīsies vai netecēs ārā.