local-stats-pixel fb-conv-api

Lēti, garšīgi, ātri!4

149 0

Vēlos sākt ar to, ka tas tiešām ir lēti, pats labākais ātri un zivs cienītājiem, tas noteikti garšos! Recete ir ļoooti vienkārša un baudāma! :)

Kopumā šis prieks man izmaksāja - zivs pagatavošana - 4, 23 eur.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Forele (Foreli pirku Rīgas tirgū, zivju paviljonā, tur tiešām var nopirkt visu iespējamo zivju klāstu un jūras produktus un cenas patiešām ir sapratīgas). Šī forelīte sver nepilnu kilogramu un maksāja apmēram 3,50 eur.

Ķiploka galviņa (ķiploku pievienojam tik daudz, cik pašiem garšo, es liku padaudz, jo ķiploks dod to patīkami pikanto piegaršu.

Dilles (ieteiktu svaigās dilles un nedaudz)

Citrons - citrona suliņa dod patīkamu skābumu.

Pipari, sāls - tos varam likt pēc pašu vēlmes, kādas nu katram ir garšu kārpiņas! :)

149 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Eu,skaties ka sejienes zivju glabeja nenak tevi sist par so. Jo perkot zivi tu atbalsti to ka vinas tiek turetas sauros akvarijos bariem un tiek spidzinatas. Eh,apsmieties
5 0 atbildēt

Viss OK,pats ta brivdabaa gatavoju pasa kertas zivis (ugunskuraa, pelnos) ,un ne tikai foreles.Lidaka un asaris garso ne sliktak, vispar visas zivis garso labi briva daba ,ar dumu aromatu .Var bez folijas,ietinot avizee un apsmerejot ar maliem vai dubliem,var satit zalee un lapas,tikai pedeja gadijuma var gadities kads smilsu graudins.Jaierok pelnos ugunskura malaa un jasavelk karstie pelni virsu, ja vajadzigs var vel drusku piemest malcinu.Par gatavibu signalizes smarza,bet pirmoreiz gatavojot jasargas piededzinat un labak pec pusstundas parbaudit.Ja gatavo ar foliju ,vienalga vajag apsmeret vai ietit slapjaa....

1 0 atbildēt

varēji jau vairāk pacensties un pats noķert emotion bet ir ok emotion

0 0 atbildēt