10

 151  1

Hei, spocēni, kā iet pa raibo dzīvi?

Kad laukā mitrs, nesaprotams un vietām drēgns, eZZiiCim prāts pavelkas uz k-ko sasildošu un sātīgu. Un kad tā notiek, prātā vienmēr ievelkas lēdija Zupa.

Viņa ir burvīga, aicinoša un katru reizi savādāka. Viņai ir krāsaini tērpi, dažādas aromātu šleifes un fantastiskas cepurītes. Viņa var gan sasildīt, gan apdedzināt, kā arī atvēsināt un sasaldēt.

Lai sarunātu tikšanos ar lēdiju Zupu, nevajag nez kādus tur kraukļa krājumus, vien jāieslēdz fantāzija, un ceļš pie lēdijas Zupas jau ir sācies...

Komentāri 10

0/2000

viss kas leduskapī tas katlā iekšā  

 8  0 atbildēt

Tu mums esi īsta kulināre - dzejniece! Trekns +

 7  0 atbildēt

  

 5  0 atbildēt

Laba zupa. 

ja ķīnas kāposts sarīvēts kā parastais kāposts, tad perfekta drāzeņu zupa, lai patīrītu iekšas no radikāļiem, un arī no malas īpaši nepateiksi, ka ir eksotiskas sastāvdaļas.

 5  0 atbildēt

Zupīte vienmēr noder. Mēs pamatam parasti izmantojam lāpstiņu un drāzeņi kādi nu atrodas ...

 4  0 atbildēt