local-stats-pixel fb-conv-api

Lazanja (Made My Day) :)21

180 4

Šodien nolēmu izpausties pavārmākslā - šoreiz lazanja. :) Pasaucu draudzeni, aizgājām uz veikalu pakaļ produktiem un gatavošana var sākties. :) Protams ir daudz un dažādi veidi, kā pagatavot lazanju un šeit būs mans variants. Lūdzu paturēt savas negatīvās emocijas, ja tādas ir, pie sevis, jo lazanju gatavoju pirmo reizi mūžā. :)

Nu ko, enjoy! :)

180 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Tās nebūs manas negatīvās emocijas, bet ieteikums! Mērcei ir jābūt šķidrākāi, tajā mērcītē arī tad makaroni gatavojās un viss pārējais, un pati lazanja ir sulīgāka! Par to ka viņa tāda šķidra, par to nav jābaidās, jo makaroni daudz sevī uzsūc.Tas tikai tā, ja gribēsi gatavot vēlreiz!

Bet Tev un Tavai draudzenei priekš pirmās reizes ir lieliski izdevies.

7 0 atbildēt

ja lazaņa baigi garšigs

4 0 atbildēt

Mmm, riktīgi sakārdināji ! Noteikti tagad došos uz savu virtuvi kko uzmeikot!;D

1 0 atbildēt

Pamatīga porcija! :)

1 0 atbildēt

Noteikti kādreiz pameiģināšu uztaisīt! emotion

0 0 atbildēt

Kaut kur redzēta virtuves darba virsma.

0 0 atbildēt

es gan ieteiktu virsu apliet ar saldo krējumu + plus apbērt ar sarīvētu sieru (un tad apliet ar sado krējumu + dillītes), tad virsējās plāksnes ir mīkstas un foršas.. vēl apklāt ar folliju, lai siers nepiedeg un viss vienmērīgi izkarsējas.. 

0 0 atbildēt

Nu beshamels galīgi garām un varetu priekš pirmās reizes ieverot kaut kādu jēdzīgu kārtu secību...

0 0 atbildēt

gārfīlds emotion

0 1 atbildēt
i21 avatarsi21

14 bilde . ļoti skaisti un kopti nadziņi emotion  emotion

0 2 atbildēt

tas ir ēdiens ar lazanjas plāksnēm, nevis lazanja.

lazanjā gaļai pievieno dažādas garšvielas (tai skaitā ķiploks, kura arī tev nav), un nekādi burkāni un paprika arī nepiederas lazanjai. 

bet šis ēdiens noteikti jau ir "lazanja tavā gaumē" :D:D

1 4 atbildēt