24

 155  4

Heijā piektdienā!

Šoreiz eZZiiC izdomāja vēl vienu variantu, kā dažādot savu ēdienkarti, nepērkot neveselīgos gatavos gaļas izstrādājumus (ja godīgi, tos vispār eZZiiC lieto ļoti reti).

Un tā, ieejot savā gaļas veikaliņā ar domu iegādāties vai nu kādu cūciņ` gabaliņu, vai nu to pašu gabaliņu samaltā veidā, skatiens nez kādā veidā krita uz vistas filejām. Un te nu jau pazīstamā melodija

Komentāri 24

0/2000

Šī jau kā delikatese!   

 10  0 atbildēt

Super, man patika recepte +

 9  0 atbildēt
Galvenais lai sulīga ,jo vista var sanākt sausa
 8  0 atbildēt
Forši. Bet tas ka jāgaida līdz rītdienai, tas gan ir nežēlīgi)) un vispār, iedo cūku. Ar visu mizu! Kamariņa tak tik garda.
 8  0 atbildēt

Es ar neēst neveselīgos. Biss rokā un dzīvs gaļ! Kas no dab,  tas iekš ir lab...iet medīt pagalm sliek!

Bet, ja nopietni...man prieks, ka  esi gaļēdāju ciltī!😂

 5  0 atbildēt

Un lai cik dīvaini nebūtu, tie neveselīgie subprodukti ir dārgāki par "dzīvu" gaļu.   Tik pašam nedaudz jāpiestrādā, un rezultātā divas reizes vairāk garšīga paēdiena par divas reizes zemāku cenu.    Uzvija ...divi kvadrāta!🤣

 4  0 atbildēt

  

 3  0 atbildēt

pzdc. recepte ielikta agri no rīta.

sieča tek.....

nākošajā reizītē pamēģini 5min pirms cepenes izslēgšanas apsmērēt ar medus un garšvielu maisījumu no abām pusēm, tad ar garantiju viss filejas suslums būs iekšā kraukšķīgajā garoziņā. 

 2  0 atbildēt