Pipari un citas garšvielas (kas nu kuram sirdij tuvāks!)...
Tā pat arī kaltētās dillītes...
Pipari un citas garšvielas (kas nu kuram sirdij tuvāks!)...
Tā pat arī kaltētās dillītes...
Atkal samaisam. Ar roku to ir darīt vieglāk nekā karoti.
Taisam bumbiņas un liekam uz pannas cepties.
Apgriežam...
Ielejam katliņā ūdeni. es leju no filtra, tad zupa garšīgāka.
Liekam uz plīts ,lai vārās.
Sagriežam sīpoliņu....
Es to nosauktu par kotlelšu zupu, jo pirmo reizi redzu, ka frikadeles zupai cep un tad vēl ilgi vāra. Vai frikadeles cep uz sausas pannas (bez taukvielām) ? Un kas tur balts zupas šķīvī peld? Dodu plusu, jo tagad zinu ko darīšu ar no vakardienas pāri palikušajām kotletēm.