26

 134  1

Kā zināms, sagriezts ķirbītis ilgu mūžu nedzīvo. Ne leCskapī, ne ārpus tā. Tādēļ eZZiiCim nācās paātrinātā tempā kustināt pelēko vielu, lai ķirbīti nepazaudētu.

Nu un, tā kā mājās bija šādi tādi jau iestrādāti materiāli, process naski virzījās uz finālu.

Bet, kā saka, karalis ir miris, lai dzīvo karalis! Un tā, eZZiiCim mājās atkal ir ķirbītis...

Komentāri 26

0/2000

Ezkin...reiz Tu man teici... atgādini par pankūku recepti, kad lapas birst. Aizmirsu pērn gad, bet tagad gaisma atausa. Tev vēl pankukas ir azotē  

 8  0 atbildēt

Tā....tagad Tev nakts pienākums.... izdomāt superigas pankūkas.😂 Un nekādu picu! Bet bez ķirbja!😉

 7  0 atbildēt

Pa pusstundu gaļa nevar izsautēties mīksta, vismaz man tas nesanāk, es, kad gulašu gatavoju, kakla karbonādes kubiciņus 1,5 h šmorēju. 

 6  0 atbildēt

Nē, iekš viņ gad ķirbis nebija Tava topā! Tu kaut ko citu ekskluzīvu gribēji pasniegt!🤔 Nu labs ar labu, kad rīts ausīs, tad nāks jauns  štuks!😂

 6  0 atbildēt

Es priecājos, ka beidzot fināls!😂Zin Ezkin...mums gaumē sakrīt... zirņos, kabačos ...bet ķirbis un tintenes...tie ir pāri manos spēkos!😘

 6  0 atbildēt
Fridge empty, last savings went into rent, but I have some sprats which are pretty good, as for your article this doesn’t help at all…for my hunger
 5  1 atbildēt
Šis gan mani neuzrunā.
 4  0 atbildēt

Ķirbis ar gaļu Ja ja das ist gut   +

 4  0 atbildēt

  

 5  1 atbildēt

  

 4  1 atbildēt
Interesanti,būs kas līdzīgs jāpamēģina. ps. Sagriestu ķirbi var iemest saldētavā,atstājot citai reizei.
 2  0 atbildēt

Nu ņjammm..!  Ieliec biežāk receptes!

 2  0 atbildēt