Ludzu sekojam un iesakam talak. http://www.draugiem.lv/spokupavars/
Man gan rīvēšanas metode nepatīk,labāk sanāk kratīšanas metodē. :)
Ludzu sekojam un iesakam talak. http://www.draugiem.lv/spokupavars/
Ar šo nu ir nokautas visas manas pēdējās gribasspēka paliekas vakaros nenašķēties ar alu un visadiem pie-alus-ēdamiem štruntiem :D
Es labāk saku dzēst arā recepšu sadaļu, jo viss ticamāk jau vairāki cilvēki ir sabojājuši tastertūru ar savām siekalām! :D izskatās (lick)
Jo tālāk, jo trakāk :D laikam metīšu dzelžus pie malas un sākšu apgūt pavārmākslu, sakārdināji ne pa jokam!!! Strādāju it kā maizes ceptuvē, mums ir arī sava kulinārija un virtuve, bet gatavošanas lietās nemaz nerubīju, varbūt tiešām pārkvalificēties he he... ;)
Burvīgi, noteikti pamēģināšu. Tik viens jautājums... Vai tad, kad liek taisīties mērci, tur ir jā būt arī eļlai? Vai arī uz sausas pannas? :)