local-stats-pixel

Ķiploku grauzdiņi ar siera merci.105

1722 17

Ludzu sekojam un iesakam talak. http://www.draugiem.lv/spokupavars/

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1722 17 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 105

0/2000

Man gan rīvēšanas metode nepatīk,labāk sanāk kratīšanas metodē. :)

2 2 atbildēt

ņamma!!!

0 0 atbildēt

oo šodien vakarā skatīsos filmu un ēdīšu šo notievēšanas pārtiku! emotion

0 0 atbildēt

Pacienāsi?

0 0 atbildēt

mjāā.. šitas man noteikti ar jāpamēģina :)

0 0 atbildēt

Krējumu var nelikt? ;)

+ tu mani sakārdināji emotion

0 0 atbildēt

Sakārdināji....eee.......es nu skrienu.....emotion

0 0 atbildēt

nom nom nom... delicious! emotion

0 0 atbildēt

Protams tev jakārdina cilvēki , tad kad mājās ledusskapī stāv vecs piens...

1 1 atbildēt

Ar šo nu ir nokautas visas manas pēdējās gribasspēka paliekas vakaros nenašķēties ar alu un visadiem pie-alus-ēdamiem štruntiem :D

0 0 atbildēt

paldies par siera meerci!!!

0 0 atbildēt

Ceļš uz resnu dirsu!

2 2 atbildēt

es jau neesmu pavārs :D vnk mājās patik gatavot kko :D

0 0 atbildēt

Es labāk saku dzēst arā recepšu sadaļu, jo viss ticamāk jau vairāki cilvēki ir sabojājuši tastertūru ar savām siekalām! :D izskatās (lick)

0 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk :D laikam metīšu dzelžus pie malas un sākšu apgūt pavārmākslu, sakārdināji ne pa jokam!!! Strādāju it kā maizes ceptuvē, mums ir arī sava kulinārija un virtuve, bet gatavošanas lietās nemaz nerubīju, varbūt tiešām pārkvalificēties he he...  ;) 

1 1 atbildēt

Burvīgi, noteikti pamēģināšu. Tik viens jautājums... Vai tad, kad liek taisīties mērci, tur ir jā būt arī eļlai? Vai arī uz sausas pannas? :) 

0 0 atbildēt

Cik restorānu jau uzsākuši karu par tevi?emotion

0 0 atbildēt

Kas tas ir, katra otrā raksta autora kompim pēkšņi  nav garumzīmju...

0 0 atbildēt

nu man ar uz plits jau stav viena porcija...  emotion

0 0 atbildēt

Mmmmm

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »