4

 74  0

Cik bieži jums ir sajūta,ka gribas kaut ko garšīgu, bet mājās, ledusskapī, saldumu skapītī un pat taja plauktā, kur stāv nepopulāro saldumu tops - nekā nav? Man? Diezgan reti 😂 Diemžēl, jo esmu saldumu cilvēks no matu galiņiem līdz papēžiem.
Nu labi, ja ķeramies pie šīs saldās lietas, tad ar pavisam neko nevarēs iztikt, jo vajadzīgs būs tikai braunija iztikas minimums 😏
Atver plauktiņus un krāmē arā šo👇🏻
🍶čut čut olīveļļas pannas ietaukošanai
🍫350g tumšā šokolāde ar lazdu riekstiem(es izmantoju lielo Pergale)
🌰sauja vai divas ( 🙊) lazdu rieksti
🧈 250g sviests
🍳3 olas 🍥250g brūnais cukurs
🍚100g milti
2 tēj🥄es cepamais pulveris ❗️Izmantojam cepamo pannu, aptuveni 22cm-30cm garām malām vai nedaudz garāku. Cepam brauniju 170 grādos un nevirinot krāsniņas durvis, lai lieki netraucētu braunijam karsēties 🔥 💧Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu! Citā traukā saputojam olas ar brūno cukuru. Tā, lai masa gaisīga kā balerīna 🦩 Kad tas paveikts, pievienojam šokolādes masu gaisīgajai masai, lēnām un maigi to iecilājot. Obligāti (!) sijājot šokolādes un olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. 💪🏻 Kārtīgi samaisam un lejam masu ietaukotā cepamtraukā 😏 Cepam 35 minūtes un gatavību varam noteikt pēc tā, kad braunijs kā maza zemestrīces virsma nedaudz ieplaisā 🌋

Vislabāk iesaku baudīt atdzesētu, nākamajā dienā, labā kompānija, ar karstu kakao, smiekliem un labu seriālu.🙈 Ja pacietības mērs ir daudz mazāks, tad izbaudiet kombo - plombīrs un strēmele vai divas 😅 karsta braunija 🔥😏 Jūs nespēsiet apstāties, tāpēc pacienājiet arī kaimiņus! Šokolādes bučas, draugi 💋

Vairāk saturu meklē Instagram profilā - kaslacitimvedera

#kaslācītimvēderā

Komentāri 4

0/2000

  

 5  0 atbildēt

 4  0 atbildēt

Tagad es zinu, ar ko es našķošos sēdes laikā. Mmm.

 3  0 atbildēt

  

 2  0 atbildēt