local-stats-pixel

Kartupeļu cepelīni.22

142 7

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu,

bekons,sīpols,sāls,ciete,maltā gaļa,krējums,sviests vai olīv eļļa.

Pildījumums: Sacept sīpolus pievienot maltajā gaļā un pievienot sāli, piparus.

Pagatavošana:

Nomizo kartupeļus sarīvē un nospiež sulu.Šķidrumu neizlej,bet gan pagaida,līdz nostājas ciete.Tad šķidrumu nolej,bet cieti pievieno sarīvētajiem kartupeļiem.Vārītus katupeļus sameļ.

Vārītos kartupeļus un cieti samaisa,pieber sāli un labi izmīca.Ņem aptuveni 80g mīklas,saplacina,uzliek pildījumu,malas labi aizlipina,izveido garenus kukulīšus un liek verdošā ūdenī.Vāra aptuveni 30min,uzmanīgi pamaisot.

Ar gaļu pildītus cepelīnus tradicionāli ēd ar sacepta speķa,krējuma mērcē.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
142 7 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

Viss ok, bet man viens padoms tev, cepelīni ir lietuviešu nac. ēdiens, esmu tos ēdis vairakas reizes pie vienas lietuvietes mājā, 20. bildē , kad apcep gaļiņu ar sīpolu, liec krējumu uzreiz pannā klāt un sajauc, tad tā mērcīte cepelīniem ir foršāka.

5 0 atbildēt

... un vēl, nesaprotu, kuri ir tie kretīni, kas tev iešķīluši 6 mīnusus.

4 1 atbildēt

Izskatās labi, šonedēļ kojās pamēģināšu uztaisīt! :)

2 0 atbildēt

es cepelīnus labāk apcepu,izskatās garšīgāki,bet protams par gaumi nestrīdāsemotion

2 0 atbildēt

Dievinu cepelīnus, kopš nopirku elektrisko kartupeļu rīvi, taisu biežāk! emotion

1 0 atbildēt

Viens no maniem mīļākiem ēdieniem un vel ar krejumiņu jami jami.......emotion

1 0 atbildēt

IT LOOKS SŌOOOO DELICIOUS!!!!!!  emotion  

1 0 atbildēt

Oj shitos ari kadreiz taisiju, liels chakars, bet rezultats fantastisks. ipashi jauzanas lai caurumu nav tad viss izbirs araa. emotion +

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pirms publicēšanas vajadzētu pašai tekstu izlasīt. Kur un cik cieti liek - pie rīvētajiem vai vārītājiem kartupeļiem.Cik daudz kartupeļu  jāvāra, cik jārīvē.?Kāds gaļas daudzums vajadzīgs pildījumam uz 1kg. kartupeļu? 

4 5 atbildēt

a kapēc nav aprakstīts nekas.. :( 

Tad es labāk aizbraucu tepat uz leišiem (Palangā) Juozus Alus un saēdos visnenormāli garšīgākos cepelīnus pasaulē :D

p.s. Normāli pelmeņi.. emotion

0 1 atbildēt

++ par rakstu! =)

2 4 atbildēt