local-stats-pixel

Kad ķirbju sezona vēl nebeidzas martā22

340 1

Visi zina, ka kirbis ir vislielākā oga, ko kultivējam Latvijā jau ļoti sen. Atceroties bērnību, varu teikt, ka tas man negaršoja toreiz, kā vairuman no šolaiku paaudzes, kas to apgalvo, nemaz nepagaršojot. Šodien pilnīgi noteikti jau varu apgalvot, ka tas man garšo, jo šodien tas atradis receptēs ļoti daudzpusīgu pielietojumu.

Lai uzglabātu ziemai, gandrīz visas ogas vai nu sasaldējam, vai termiski apstrādājam tūdaļ pēc to novākšanas, ķirbi vēsā vietā var saglabāt mēnešiem ilgi. Tagad kad marta mēnesis pusē, divus no 3 vēl palikušajiem ķirbjiem sagriezu tikai šajā nedēļā, lai iekonservētu lietošanai līdz jaunajai sezonai.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
340 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000
Mmmm cik gardi izskatās!!! Vēl no bērnības atceros rievotos gabaliņus līdzīgus kā ananāsus pēc garšas!!!
9 0 atbildēt

Ooops! Labi, ka atgaadinaaji, man arii viens impozants kjirbeens pagaldee nosleepies emotion

9 0 atbildēt
Opacā
8 0 atbildēt

Paldies, jaunu ideju piešāvi - viskaut kas bija taisīts no ķirbja, bet falšajam zaķim gan nebija ienācis prātā pievienot. 

8 0 atbildēt

Priecājos Tevi atkal satikt!

6 0 atbildēt

majonēzes vietā labāk likt sieru.

Citādi izskatās ņammīgs falšais zaķis.

5 0 atbildēt
Es ķirbjus nedu,bet šoreiz izskatās vilinošu 🤩👍
5 0 atbildēt

Es pat pamēģinātu. Varūt mainītu domas par ķirbjiem.  emotion 

4 0 atbildēt

Liels PALDIES par  briniskigo recepti! Biju piemirsusi,ka ari man nikst vientuliba,neliels kirbitis un nu zinasu,kur to likt lietaa.

2 0 atbildēt

 emotion 

5 5 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

4 5 atbildēt

 emotion 

4 5 atbildēt

ķirbji ir pretīgi un izraisa vēzi

3 7 atbildēt