Iznāca tā ka nezināju ko lai uztaisa ēst nu tad devos uz tirgu, un kur tika iekaroti šie plašumi lai apmierinātu savu apetīti...
Kabači made in LV27
Ņemam kabaci,tagad pārdodas tadi jau bez sēklam ja kādam negaršo.Nomizojam(vieglāk ar kartupeļ mizojamo) un sagriežam plānās šķelēs.
Taisam panējumu.Ņemam 4 olas,4 karotes miltu,4 karotes skābā krejuma,1 tējkaroti sāli,ķiplok piparus,un nedaudz rozmarīna .Un to visu samaisam labak sakuļam.
Un nedaudz miltu atsevišķi ar ķiplok pipariem lai nebūtu jakaisa virsu sagriestiem kabačiem...
Tad ņemam kabaču šķēlītes un nedaudz ar hummeru iekaustam,kas grib vel vara iekaisīt piparu vai ķiploku atevišķi...ja gribas asāku.
Kartupeļus varīties ari uzliekam...domāju nava jastāsta ka to darīt...(joks)
Un tad pirms lielās cepsanas iekapājam šīs vasaras grandu,kas gandrīz vai pārdošanas ziņa ielika kloķi Coca-colai...
Un cepam...
Un volā gotavs,taga tik pie galda vai labak dīvāna un lupijam teļuku...