Pievonojām klāt burkānus, šampinjonus un papriku. Kopā izskatās jau labi. Cepjam pāris minūtes, līdz, plus/mīnus dārzeņi apraujas ar uguni.
Tad pievieno nedaudz sāli un svaigi maltus piparus, lai visas garšas sajaucās kopā.
Tik līdz dārzeņi ir apcepti, pievieno klāt makaronus, samaisa un lej iekšā saldo krējumu, pievienojot malto papriku, vēl nedaudz sāli un svaigi maltus piparus.
Maisa tik ilgi, kamēr saldais krējums nesāk biezēt un neveido mērces konsistenci. Kādām patīk slapjāk, kādām sausāk, viss atkarīgs no velmēm.
Bum. Makaroni ir uzlaboti. Klāt var likt da jeb ko - vistu, cūku, liellopu, garneles, astoņkāji, desu.
Es pap*su iespēju nopirkt vistas fileju, tāpēc ir veģetārais variants ar aliņu. Nekas grūts, nekas sarežģīts, bet piedod makaroniem otro dzīvibu, plus izskatās daudzsološi un profesionāli.
Labu apetīti.