Liek uz cepamās plāksnes, kura izklāta ar cepampapīru un apsmērē ar olu.
Liek sakarsētā krāsnī uz 180 C grādiem, pamāj ar rociņu caur stiklu un atvadās uz kādām 20 min. Gaida, kad šie paliek skaisti brūni un tad jau arī ir gatavi.
Liek uz cepamās plāksnes, kura izklāta ar cepampapīru un apsmērē ar olu.
Liek sakarsētā krāsnī uz 180 C grādiem, pamāj ar rociņu caur stiklu un atvadās uz kādām 20 min. Gaida, kad šie paliek skaisti brūni un tad jau arī ir gatavi.
Ņemot vērā, ka iztērētas, tikai divas loksnītes ar mīklu no četrām, kas pieejamas iepakojumā un pildījums ir palicis labi daudz, turpinām darbu.
Jā, atzīstos, noslinkoju, negribēju vairs noņemties ar atsevišķiem pīrādziņiem. Izrulēju milzīgu palagu no kārtainās mīklas.
Pēc suši taisīšanas pincipa uzliku vistu garā desā gar mīklas malu.
Aizrullēju saturu ciet!
Nogriezu pārpalikušo mīkas daļu un saņēmos uztaisīt vēl vienu pīrāgu.
Tagad mīkla un pildījums pa nullēm!
20 minūtes pagājušas, viss smaržo kā traks un te nu jaukumiņi ir klāt! 🙂
Nopelnīta atpūta un baudījums! 🙂
A ko neparaadiiji, kaada taa rulete sanaaca?
P.S. Vistiini vajag jeelu likt miiklaa, tad buus gana miiksta un suliiga 🙂
Es ko līdzīgu ar malto gaļu taisu. Arī ar lēto saldēto vistas gaļu. Par sieru neiedomājos,jo pati to neēdu.