Man gan brokastis nepastāv kā suga, bet šādu kopojumu Latviešu tautā sauc par zemnieku brokastīm. :) Izbaudam. komentējam. Spiežam plusus :)
Es gribu precēt tevi!(esmu džeks)
Man gan brokastis nepastāv kā suga, bet šādu kopojumu Latviešu tautā sauc par zemnieku brokastīm. :) Izbaudam. komentējam. Spiežam plusus :)
Sens Latviešu ticējums vēsta - ja iepriekšējās dienas vakarā ir bijuši vārīti kartupeļi, tad nākamajā rītā būs cepti
Es mainītu savu ledusskapi pret šo porciju.
p.s - Manā ledusskapī nekā nav.
Šīs ir labas vakariņas pēc garas lekciju/darba dienas. Es šo parasti kopmītnēs gatavoju. Tikai, kad apnīk kartupeļi-izvāru rīsus. Paralēli tam apcepu kūpinātu gaļu, cukini (apberu ar garšvielām). Tad pannā, klāt visam apceptajam, pielieku izvārītos rīsus, pievienoju mazliet majonēzi un dilles, saldo sojas mērci. Ļoti maiga piegarša un sātīgas vakariņas/brokastis. Vispār apcepts cukini ir daudz garšīgāks nekā apcepti kabači. Kā arī priekš studenta ātri uztaisāms. +no manis
Njā klasika ... trekni plusi ...
PS man pašam vairāk garšo, kad kartpeļus novāra ar visu mizu, nomizo un tad cep, tāds savdabīgāks "lauciskāks" piesitiens sanāk ...
Malacis! Šitā es arī taisu, bet parasti ar vakardienas kartupeļiem un bez tās mērcītes. Tāpat jau gana barojoši.
Bet apgaismo mani ak jel - kā, nu kā ir iespējams tik smalki sagriezt sīpolus??? Es varu izdarīt jebko un pagatavot jebko, ja tikai man nav jāgriež sīpoli! Mazāki gabali par 1 cm2 nesanāk! Es parasti attaisnojos ar to, ka man ir masīvi pirksti, vai ka sīpoli noteikti ir veci vai mēģenē audzēti (tas nekas, ka tikko no dobes izrauti)! Lūdzu, fotopamācību studijā!
Siekalas tek gar malu, redzot tik ņammīgu ēdienu tik ņammīgi uztaisītu
P.s. You got a +!!!