SPOKI › Receptes › Gastronomiskās Izvirtulības. Gastronomiskās Izvirtulības.27 KaaMiS13 260 6 Kad olas ar cukuru un sviestu ir sajauktas, tad to visu salejam 1 bļodā. Iesijājam miltus mazliet. Neberam visu uzreiz jo būs grūti maisīt. izveidot rakstuizveidot testu Samaisam, un tad atkal iesijājam miltus un maisām. Līdz milti beidzās. Ā un neaizmirstam pievienot tējkaroti cepamā pulvera. Kad milti un cepamais pulveris ir iejaukts un sāk palikt grūti maisīt pievienojam pienu, tik daudz lai veidojās krējumam līdzīga konsistence. Te jau varam novērot šo krējumam līdzīgo konsistenci un sanāk ka mīkla ir gatava. Kad mīkla gatava tad arī slēdzam vafeļu aparātu sildīties. Nu kad aprāts ir uzsilis tad to iesmērējam ar eļļu. Izmantojiet kādu otiņu lai neapdedzinātu pirkstus. Tad liekam arī ēdamkaroti šis vafeļu mīklas un taisām ciet, vafeļpannu. Ik pa laikam iečekojam kā izskatās vafele un kad tā paliek brūna ņemam nost. «‹ 1 2 3 »› 260 6 27 Ziņot! Ieteikt: 000 Spoki.lv