local-stats-pixel fb-conv-api

Gardie Piena koržiki.3

Katliņā lej pienu, pievieno cukuru un sviestu, izkausē, atdzesē. Tad, pievieno 1/2 olu, kārtīgi samaisa. Izsijā miltus ar cepamo pulveri un sodu un pievino piena masai, ātri samīcaļ mīkstu mīklu. Galdas virsmu pēc vajadzības pārkaisa ar miltiem.
Mīklu izrullē 5-9 mm biezā plāksnē, ar gofrēto kēksa formiņu vai ar kādu citu formiņu izspiež piena koržikus.
Veidnē ieklāj cepampapīru un kārto kosžikus, tad tos pārziež ar olu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180-200°C temperatūrā, 10-12 minūtes.
Lai labi garšo !

Sastāvdaļas
400 (450) g miltu
200 g cukura
100 g sviesta
1 ola
80 ml piena
4 g cepamā pulvera
2 g soda

65 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt