Katliņā lej pienu, pievieno cukuru un sviestu, izkausē, atdzesē. Tad, pievieno 1/2 olu, kārtīgi samaisa. Izsijā miltus ar cepamo pulveri un sodu un pievino piena masai, ātri samīcaļ mīkstu mīklu. Galdas virsmu pēc vajadzības pārkaisa ar miltiem.
Mīklu izrullē 5-9 mm biezā plāksnē, ar gofrēto kēksa formiņu vai ar kādu citu formiņu izspiež piena koržikus.
Veidnē ieklāj cepampapīru un kārto kosžikus, tad tos pārziež ar olu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180-200°C temperatūrā, 10-12 minūtes.
Lai labi garšo !
Sastāvdaļas
400 (450) g miltu
200 g cukura
100 g sviesta
1 ola
80 ml piena
4 g cepamā pulvera
2 g soda