Domājams ka pie svētdienas dienas vafeles būs tieši laikā,kāreiz āŗā tads laiciņš Ka gribas pie teļuka pazvilnēt un ko gardu iekost.Kapēc gan lai tas nebūtu vafeles.....
Gardās vafeles ar "knifiņu"...17
Tad nu ņemam lielo bļodu-miltus,6 olas,pienu,cukuru,eļļu(labāk sviestu)bet tam nav svarīgi un cepamo pulveri.Un vel ir slepenā piedeva 5 gab selgas cepumus,zemeņu mērci(tagad veikalos ne to vien vara nopirkt) un pūdercukuru.
Iesitam bļodā 6 olas,un pusi tējkarotes cepamā pulvera...šķipsniņu sals.
6 ēdam karotes cukura pieberam klat.Un 3 ēdam karotes eļļu.
Pielejam pienu kādu 1/2 glāzi.Sākam kult to visu kopā un pieliekam 1 ēdam karoti medus klāt un turpinam kult.
Un lūk arī knifiņs Selgas cepums.Tad ņemam cepumus saberžam smalki jo smalki.Tas dos to gardo selgas cepumu piegaršu.
Beram iekšā un turpinam maisīt....
Tad 2 glāzes miltu un kuļam līdz sanāk tāda viendabīga skaita masa.
Ņemam vafeļu pannu -ja ir elektriskā tad neko,bet ja vecā labā panna tad ieziežam ar eļļu,vai svietu.
Lejam pa mazam kausiņam virsū un cepam gardumu.
Kad gatavs tad apbārstam ar pūdercukuru un kas grib tad ar zemeņu mērci.Vasarā tas ir vienkāršāk un gardāk.Ņemam svaigas dārza zemenes saspeižam ar cukuru un gatavs.