18

 228  2

Rakstot savu rakstu iedomājos, ka pēc 20 gadiem kāds izlasīs par lētiem ēdieniem, un stāstīs bērniem, ka tajos gados, kad atlaida no Rīgas mēra amata Ušakovu, pensionāri bija uz izdzīvošanas robežas. Stāstīs, ka pārtikuši no cūku ādām un kauliem, ko šad tad varēja nopirkt mazajos veikaliņos.

Idvesmu uzrakstīt guvu no šīsdienas Lesteta raksta, kad saņēmu kārtējo ziņu:

Eu, te ''Deficīts PSRS: kā bija, kad...''notiek baigais cepiens.

Lasi manu kārtējo lētā ēdiena recepti un izdzīvo līdz labākiem laikiem, tāpat kā man tas ir izdevies padomju laikos.

Komentāri 18

0/2000

kā vienmēr syper  

 7  0 atbildēt

5. bilde: rasik, tu esi nežēlīga - tāds našķis un tikai bildē!

 7  0 atbildēt

  

 6  0 atbildēt

Paldies par idejām Rasikam! Pirmo reizi redzu, ka galertu pasniedz pie kartupeļu biezeņa, bet no otras puses, ideja nav peļama, būs jāpaprovē. Otrkārt tas, ka krējumu sajauc ar mārrutkiem un ēd pie galerta, šito es arī pamēģināšu.   

 5  0 atbildēt
"Ēdām kā lētāk" man parasti asociējas ar roltonu... 😅
 5  0 atbildēt
Zīmogu varēji atstāt-pārtikas krāsviela kā konfektēs(biešu sula). Uz apaļā zīmoga ir izcelsmes kautuve, uz cipariem kaušanas datums. Gads, nedēļa, nedēlas diena.Šonedēļ kautām cūkām būs 9-14-no1līdz7. 9143-ja trešdien cūka nobliezta.
 4  0 atbildēt
Mmm lociņi...
 4  0 atbildēt

Ieliec mīnusu un paliks vieglāk!   

 4  0 atbildēt

  

 3  0 atbildēt
labais!
 1  0 atbildēt

man galerts iet tikai ar etiķi un sinepēm.

kurā veikalā pirki?

 1  0 atbildēt