Pinam bizi. [nestingri]
Veidojam šādas pīnes..
Pirms likšanas krāsnī, smalkmaizītes vienmērīgi noklājam ar sakultu olu. Pēc tam liekam krāsnī ~ 180-200 grādos, cepam ~ 15 min. [principā, ik pa laikam jāpalūr krāsnī, lai nepiedeg :D ] Jācep līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Kamēr cepas "pīnes", gatavojam glazūru. Ņemam bļodu, beram pūdercukuru.
Pūdercukurā "iespiežam" citrona sulu.
Samaisam visu, iegūstam viendabigu masu. Uzmanam, lai nav par šķidru. Liekam maliņā.
Opā! Pīnes gatavas. Ar otiņas palīdzību noklājam bulciņas ar glazūru. Noliekam, lai smalkmaizītes atdziest, glazūra sacietē.
Ņemam nākamo mīklas pikuci, izveltnējam. Bagātīgi noklājam ar sviestu, cukuru, vaniļas cukuru, kanēli.
izskatās nenormāli labi. :)
Tāpēc, eju uz veikalu, lai nopirktu, jo esmu par tizlu, lai kaut ko tādu pagatavotu
Non ut edam vivo, sed ut vivam edo. – Es nedzīvoju, lai ēstu, bet ēdu, lai dzīvotu. /Kvintiliāns/