Kamēr mīkla rūgst, sagatavojam darba vietu. :D
Kad mīkla grasās lēkt pāri bļodas malām, zinam, ka tā ir gatava tālākai apstrādei. :D :)
Kamēr mīkla rūgst, sagatavojam darba vietu. :D
Kad mīkla grasās lēkt pāri bļodas malām, zinam, ka tā ir gatava tālākai apstrādei. :D :)
Darba vietu apbārstam ar miltiem. [banāzni nav obligāti] :D
Ņemam mīklu, "pļeckājam" uz galda.
Kārtīgi samīļojam mīklas pļecku [ar miltainām rokām], veidojam kukulīti.
Ņemam palīgā rulli un mājās labāko rullētāju. :) Mīklu izveltnējam ~ 0.6-1.2 cm biezumā.
Izveltnēto mīklu iesmērējam ar sviestu, bagātīgi apberam ar cukuru, uzbārstam vaniļas cukuru, uzmetam rozīnes.
Pēc tam mīklu sagriežam strēmelēs ~ 2 cm platas.
Strēmeles "ielokam".
Salocītās strēmeles lipinam kopā pa 3, lai varētu "pīt bizi".
izskatās nenormāli labi. :)
Tāpēc, eju uz veikalu, lai nopirktu, jo esmu par tizlu, lai kaut ko tādu pagatavotu
Non ut edam vivo, sed ut vivam edo. – Es nedzīvoju, lai ēstu, bet ēdu, lai dzīvotu. /Kvintiliāns/