Atbrīvojam čilī piparu no sēklām.
Sakapājam čili piparu
Atbrīvojam čilī piparu no sēklām.
Sakapājam čili piparu
Pievienojam čili piparu pie sīpoliem, paprikas un ķiploka, pasautējam kādas 2 minūtes. Neaizmirstam nomazgāt rokas aukstā ūdenī, lai nededzina visu vakaru pirkstus.
Pievienojam pupiņas.
Uzreiz pēc pupiņu pievienošanas pieberam arī čili garšvielu, malto ķiploku, sāli un nedaudz ketčupu, ļaujam pasautēties masai kādas 2-3 minūtes.
Pēc tam pievienojam sakapātu pētersīli un vienu tējkaroti skābā krējuma. Pasautējam kādi minūti, divas un masa ir gatava.
Iepriekš sagatavoto masu pievienojam maltajai gaļai.
Visu samaisam un ļaujam uzvārīties.
Čilī pupiņas jeb kā mēs to mājās saucam par "čili pipiņām' gatavas. Izbaudam ar kādu aukstu alu.
Atkal atradies varonis kurš siltu pienu ar siļķi ēdīs - kūūūūļ recepte ne ?...
Nu NAV virtuve nekāds izmēģinājumu lauks NAV !
Vari pirzdams, lēkdams stāstīt par "katra savu garšu"
bet paaudžu paaudzēs izpīpotas un noslīpētas receptes neuzdrosinies apdirst !
Ja reiz ir atzītas lietas, tad iebāz savas sīkpirža ambīcijas un dari kā liek !
Lieliski, un paldies, šo noteikti pagatavošu, pupiņas uz akciju jau nopirku, bildes arī labas.
viss jau labi, bet nu nafig kečupu likt klāt ?
Te der tikai tīra un klasiska tomātu pasta ...
njam njam njam! :)
Sākuma neatverot rakstu likās - "wtf,kas pa vēmekļiem,nekad nēestu"
taču tagad pavisam otrādi :)) +++