Tā kā manās mājās ar šo ēdienu kļūdīties nav iespējams, tad nolēmu padalīties ar recepti.
Labu apetīti.
Tā kā manās mājās ar šo ēdienu kļūdīties nav iespējams, tad nolēmu padalīties ar recepti.
Labu apetīti.
Nepieciešamās sastāvdaļas - 2 vidēja izmēra sīpoli, 1 liela paprika, 200 gr maltās gaļas, 200 gr konservētu tomātu, 1 čili pipars, 3 daiviņas ķiploka, 1 bundžina konservētu pupiņu, pētersīļi, maltie ķiploki, čili garšviela, pipari, 1 tējkarote krējuma.
Vispirms sagriežam mazos gabaliņos sīpolus.
Tad sagriežam arī papriku
Liekam sagriezto papriku un sīpolus vienā pannā, bet malto gaļu otrā. Malto gaļu cepam tik ilgi, kamēr gatava, bet sīpolus un papriku līdz ir mīksti.
Sagriežam konservētos tomātus.
Sagriežam ķiploku daiviņas.
Pie apceptajiem sīpoliem un paprikas pievienojam sakapāto ķiploku, cepam aptuveni 2 minūtes.
Tad pievienojam sagrieztos konservētos tomātus ar visu sulu.
Pupiņām notecinam lieko šķidrumu
Pupiņas arī noskalojam, lai nav glumas.
Atkal atradies varonis kurš siltu pienu ar siļķi ēdīs - kūūūūļ recepte ne ?...
Nu NAV virtuve nekāds izmēģinājumu lauks NAV !
Vari pirzdams, lēkdams stāstīt par "katra savu garšu"
bet paaudžu paaudzēs izpīpotas un noslīpētas receptes neuzdrosinies apdirst !
Ja reiz ir atzītas lietas, tad iebāz savas sīkpirža ambīcijas un dari kā liek !
Lieliski, un paldies, šo noteikti pagatavošu, pupiņas uz akciju jau nopirku, bildes arī labas.
viss jau labi, bet nu nafig kečupu likt klāt ?
Te der tikai tīra un klasiska tomātu pasta ...
njam njam njam! :)
Sākuma neatverot rakstu likās - "wtf,kas pa vēmekļiem,nekad nēestu"
taču tagad pavisam otrādi :)) +++