Apkaisam ar sāli, pipariņiem un dīllītēm
Aizveram ciet
Apkaisam ar sāli, pipariņiem un dīllītēm
Aizveram ciet
šādi sagatavojam cik nu vajag - rekomendēju taisat daudz , šie kartupeļi ir gardi pat bez gaļas :)
Tikmēr jau cepas gaļiņa
Tagad fiksi uzmeikojam mērcīti. Sakapājam sīpolus
Ļoti daudz dilles
Un krējumiņu
Samaisam un ledusskapī iekšā, kamēr pārējais gatavojas.
pēc 45 min iešaujam arī kartupeļus krāsnī
Un vēl pēc stundas gaļa ir gatava. (gatavoju viņu 170 grādos lai būtu sulīga, tapēc arī tik ilgi :)
Rīt pat skriešu uz bodi, Maximā redzēju kakla karbomādi uz akciju
veģitārieši šo te redzot, atsāktu ēst gaļu pilnām mutēm, tā ka zarna aizprostotos
SpokuPavār esi gājis kursos via pašmācības ceļā šo visu iemācijies gatavot?
SpokuPavār, gaidu uz ziemassvētkiem vienu kārtīgu rakstu ar to kā pagatavoji svētku mielestu!
Kā man gribētos iebāzt rokas monitorā un izvilkto šo skaito gaļas gabalu
Labs, tikai diētai attā! Pēc receptēm jūtas, ka mums te spokos tādi vīrišķīgi vīrieši! 4+ katrā ziņā likumīgi pienākas...
Zvērā vecīt!! siekalas saskrēja... ehh būs jāmēģina kas līdzīgs!! vai kopīgi ar sašu!! :D varbūt, iekabināsim tev kloķi, bet maz ticams! mums beidzas viss ar degošu gaļu parasti un pēcāk ''rūsas'' - apdeguma kasīšanu nost no ēdiena!!
Juuu, es ar sinepes gaļiņai lieku (tikai angļu), gaļa mīksta momentā, bez ilgas marinēšanas :)
Labākais, kas no Tevis redzēts! Vismaz nav pārmudrīts ar taukiem etc. Normāla paika. Beidzot! :)
Labāk sāc mācīties gatavot kaut ko veģetāru un ne tik treknu. Mazajam šitādu pārtiku kādu laiku nevarēsi dot ;)