local-stats-pixel

Biezās kefīra pankūkas4

Sastāvdaļas: 150 ml kefīra 1/2 ola 1 ēd. k. cukura 1/4 tējk. sāls 100 g miltu 1/4 tējk. sodas 1 Ēdamkarote augu eļļa

Pagatavošana: Miltus, sodu, cukuru un sāls samaisa, tad pievieno kefīru, olu 1/2, mīkla jāmaisa. Uzkarsē pannu bez eļļas un ar karoti liek mīklu pannā. Kad uz pankūkas sāk parādīties burbuļi un pārsprāgt, pankūka ir gatava apgriešanai, tad vēl cep 1-2 min kad apakša zeltaina vis gatavs (no dotās porcijas sanāk 6-7 pankūciņas). Pasniedz ar ievārījumu, skābo krējumu. Lai labi garšo!

69 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

👍

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Malacis, ka mācies cept! Kas prot gatavot, vienmēr būs paēdis.

Es, gatavojot pankūkas, tik strikti neievēroju receptūru.Piemēram- es nelieku pusi olas - vai nu lieku veselu olu, vai to vispār nelieku, pankūkas vienalga sanāk labas. Tāpat cukuru - ja pankūkas ēdīšu ar saldu ievārījumu, mīklai cukuru nelieku.Vai lieku pavisam maz.

Bet Jūs visu darījāt pareizi. Sākumā jāiemācās gatavot pēc kādas receptes, turpmāk šo recepti varēs variēt un pielāgot savām vēlmēm.

Lai jauka diena un labs noskaņojums!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt