Sveiki spocēni! Tātad šeit es parādīšu kā uztaisīt vieglus,gardus uz mēles kūstošus gardumus. 'Piedodiet par bilžu kvalitāti, jo bildēts ar kalkulātoru,
Bezē - Kūst uz mēles!9
50
2
Autora bilde
Viss vajadzīgais: 2. olas, 200. ml cukurs, Mazāka bļodiņa olu atdalīšanai, un lielāka bļodiņa kur sakult masu.
Autora bilde
Jāatdala olas baltums no dzeltenuma un jāieliek baltums!!
Reklāma
Autora bilde
Kuļam, kuļam, kuļam, un ik pa laika intervāliem pieberam nedaudz cukuru.
Autora bilde
Kuļam masu līdz cukurgraudiņi ir izkusuši un sakūlušies.
Autora bilde
Ieliekam masu tādā speciālā trubiņā un spiežam smuki uz cepamā papīra, kas ir uz paplātes.
Reklāma
Autora bilde
Cepam 1.h. 100 grādu temperatūrā.
Autora bilde
UN GATAVS!!! Lai labi garšo :)