Autora bilde
Atnāk atpakaļ un ir zupa, piegriež tikai lociņus, dilles un pētersīļus un lej tik bļodā.
Ja nav gana skāba var pielikt kādu ēdamkaroti tomātu mērces vai piebērt mazliet citronskābes.
Autora bilde
Labu apetīti man!
Atnāk atpakaļ un ir zupa, piegriež tikai lociņus, dilles un pētersīļus un lej tik bļodā.
Ja nav gana skāba var pielikt kādu ēdamkaroti tomātu mērces vai piebērt mazliet citronskābes.
Labu apetīti man!
Un labo dabīgo boršču vēl vajadzēja sabojāt ar tiem ķīmiskajiem buljona kubiņiem.
Kapēc sievietes vienmēr domā,ka biešu zupā galvenie ir kartupeļi? NEPAREIZI, bietēm jābūt daudz un dikti. Paldies autoram, izskatās garšīgi.