Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
0
134

Čau, Spoki!

Maza pirmdienas ātrā varianta biešu zupas recepte.

Kad slinkums vai nav laika vārīt kaulus un darīt vēl nez ko.

Pagatavošana aizņēma nedaudz ilgāk par stundu.

Visu, pirms bilžu soļiem, kas mizojams jau samizoju.

Sagriež bekonu vai kādu citu... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
1.

Sagriež bekonu vai kādu citu patreknu gaļiņu kubiņos/ strēmelītēs.

Man bija bekona atgriezumi, tāpēc ir gan kubiņi gan strēmelītes. 

Autora bilde
Cepam uz pannas līdz brūna... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
2.

Cepam uz pannas līdz brūna, lai apmaisītu izmantojam lielu katla vāku kā vairogu un uzmanam acis. Mans bekona tālšprakšķēšanas rekords ir 2,5 metri no pannas (ne jau eļļa, vesels gabals bekona) . 

Autora bilde
Kamēr gaļa cepas sarīvējam... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
3.

Kamēr gaļa cepas, sarīvējam bietes un burkānus tā bagātīgi, man patīk bieza zupa- teju kā sautējums.

Autora bilde
Gaļu ārā no pannas un lielā... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
4.

Gaļu ārā no pannas un lielā katlā iekšā, tajā pašā pannā un gaļas taukos apcepam burkānus un bietes, droši vien būs jāpielej vēl eļļa, lai nepiecep.

Autora bilde
Kamēr tas viss cepas sagriež... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
5.

Kamēr tas viss cepas, sagriež sīpolus un ķiplokus, aizmirst noskalot nazi un sīpolus aukstā ūdenī un elpot caur muti, apraudas.

Autora bilde
Pieber sīpolus un ķiplokus... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
6.

Pieber sīpolus un ķiplokus pie nu jau visai mīkstiem burkāniem un bietēm.

Autora bilde
Sagriež kartupeļus Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
7.

Sagriež kartupeļus.

Autora bilde
Sagriež jauno kāpostuJa ir... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
8.

Sagriež jauno kāpostu.

Ja ir vecais kāposts, tad tas jāsagriež biščiņ agrāk un jāuzliek vārīt, citādi paliks ciets.

Autora bilde
Visu samet katlā iekscaronā... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
9.

Visu samet katlā iekšā vienā reizē. 

Pieber lauru lapas, buljona kubiņus, sāli, melnos piparus.

Ā, jā, pielej arī ūdeni tā kārtīgi.

Autora bilde
Liek vārīt un uz kādām 2030... Autors: Jake the Dog Ātrais borščs.
10.

Liek vārīt un uz kādām 20-30 minūtēm var aizmirst par viņu.

Autora bilde
0
134
Citi šī autora raksti:
Lasi vēl labākos rakstus:
komentāri [7]
Niks: vai ienāc ar
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
TAS avatars
Medaļa SensejsMedaļa Priecīgus Līgo!Medaļa VUGD priekšnieks
  TAS 04.06.19 17:29  
 
4
0
Labais!
rasiks avatars
Medaļa Priecīgus Līgo!Medaļa 100 atminetas miklasMedaļa Patīk komentārs
  rasiks 04.06.19 18:46
 
4
0

Un labo dabīgo boršču vēl vajadzēja sabojāt ar tiem ķīmiskajiem buljona kubiņiem.

SAMSS avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa Pavasara laiksMedaļa Rainis
  SAMSS 04.06.19 17:59
 
3
0

gardi  

es tēvocis avatars
Medaļa SensejsMedaļa SuperautorsMedaļa Superstārs
  es tēvocis 04.06.19 18:07
 
3
0

  Laba ņamma.

gelandewagen avatars
Medaļa Normis RitulisMedaļa Dienas domaMedaļa Patīk komentārs
  gelandewagen 04.06.19 23:20
 
2
0

atbildot uz rasiks komentāru " Un labo dabīgo boršču vēl vajadzēja sab... "

Es tieši par to gribēju rakstīt un izlasīju tavu komentāru.

tās 20-30 minūtes, kamēr vārās, pats mierīgi var vienlaicīgi uzvārīt buljonu, kādu gribi. Pie tam, ja vēl ir patrekna gaļa, no tās sanāks normāls buljons, jo ir sīpoli, ķiploki, vajag tikai smalki sagrieztu pētersīli, selerijas sakni un zaļumus, es lieku klāt arī puravus, smalki sagrieztu tomātu tumīgumam, arī papriku, viss novārās, buljons pa pirmo zorti, gaļas gatava, drāzeņi gatavi, buljona sastāvdaļas izšķīdušās un nav redzamas, zupa gatava.

buljona kubiciņi ir sāls vismaz 50%, kaltēti sīpoli, selerijas, ķiploki, paprikas, burkāni, tomāti, pipari, un tad vēl lētajiem sū.d.iem nāk klāt E vieliņas, nātrija glutamāts jeb E 621, lai tas sū.d.s kaut kā garšotu citādi nevis pēc sū.d.a. 

Vajag atlicināt pusdienu reizi mēnesī, paņem visas sastāvdaļas dzīvajā, bez sāls visu iemest katlā, karsēt ap 80 grādos, lai ūdens iztvaiko, paliek labs konccentrāts, kuru pēc am var saliet ledus trauciņā, sasaldēt un būs ntie buljona kubiciņi 3-4 porciju zupām.

autoram + par centību.

norlatvija avatars
Medaļa RainisMedaļa Vampīru klana biedrsMedaļa Recidīvists
  norlatvija 04.06.19 19:49
 
0
0

Sieķis mutē gan!!!+++

dusmīgaiasbebrs avatars
Medaļa StudentsMedaļa ZebraMedaļa 1/13 kūciņas
  dusmīgaiasbebrs 05.06.19 19:57
 
0
0

Kapēc sievietes vienmēr domā,ka biešu zupā galvenie ir kartupeļi? NEPAREIZI, bietēm jābūt daudz un dikti. Paldies autoram, izskatās garšīgi.