Jaunā 2013. čūskas gada gaidās nolēmu pagatavot ko īpašu un varbūt citiem gadiem neraksturīgu. Tad, nu, vēlos stādīt arī jums priekšā manu šīsdienas veikumu :)
Ananasu ravioli ar mascarpones-zemeņu krēmu.4
Nepieciešamie produkti.-Mascarpones siers, ananass, saldētas zemenes(var ņemt arī svaigas, bet es šoreiz iegādājos saldētas). Kā arī mellenes un šokolādes mērce dekorēšanai. (Dekorēt var arī ar pūdercukuru). Neesmu nofotografējusi cukuru, jo tas nav obligāts. Kā kuram, kādam vajag, kādam nē.
Ņemam ananasu, nogriežam mizu.
Nākamais solis-jāsagriež ananass ļoti plānos riņķīšos. Iesaku to darīt ar rievoto nazi (maizei), jo tā bija vieglāk.
Tos jāsagriež tik plāni, lai tie būtu pārlocāmi uz pusēm, nesaplīstot.
Tālāk jāņem zemenes, smalki jāsagriež. Es piebēru klāt cukuru, jo zemenes nebija pietiekami saldas.
Pie zemenēm klāt pievienojam mascarpones sieru.( Liku puspaciņu)
Kārtīgi samaisam. Pievienojam cukuru, ja nepieciešams.
Liekam krēmu iekšā ananasu ripiņās, veidojot tādus kā mazus pelmenīšus.
Pasniedzam, dekorējot ar mellenēm un šokolādes mērci. (Neizmirstam mellenes pirms tam noskalot)