20

 133  1

Kaut kas traks, vienu vakaru eZZiiCim tā sagribas aknu pastēti, ka nav kur pārgulēt

Un ne jau šādu tādu, bet gan paša izlolotu un paša ašajām ķepelēm pagatavotu. Joki mazi, vne?

Vēl tak jāsadabū pienācīgu izejvielu, vai zinies!

Šaize sagaidīja eZZiiCi jau startā, tuvējās apkaimes tirgotavās kā ar slotu bija aizslaucīti tik vajadzīgie brūnie šampinjoni... ehh, nu ka nav, ta nav, neies jau raudāt!

Komentāri 20

0/2000
Manšķiet uztaisīt šādu, nozīmē beidzot arī uzzināt kā īsti garšo pastēte. Nevis tie veikala cūku ādu un toletspapīra maisījumi 😅
 7  0 atbildēt

Aknu pastēti meistaroju arī mājās vēl tad, kad nebija mums blenderu un citu modernu rīku. Tad ar rokas gaļas mašīnu malu aknas vienmēr 3 reizes, lai pastēte būtu maiga un vijīga. Tagad - viens, divi un gatava.

Manām garšas kārpiņām sīpola vietā vienmēr labāk pastētē ir paticis ķiploks, bet tas jau individuāli.  Kautko vēl varam baudīt bez ķīmiskajiem garšas pastiprinātājiem un konservantiem. Tā tikai uz priekšu!

 6  0 atbildēt

Drāzenīši, pārgulēt, kaifs.....kas sekos tālāk?!?!?  

  

 6  0 atbildēt

Forši, mans sapnis, tik atliek blenederi nopirkt. Starp citu, mana bijusī kaimiņiene, pievienoja pastētei biš biš ingvera, arī dikti interesanta garša sanāk.   

 5  0 atbildēt

balzāmu iešļāci sevī vai pastētē?

mans ieteikums būtu sapildīt nevis burciņās, bet gan 3.izmēra plastikāta trauciņos, jo tad varēs dabūt visu laukā un vēl ar pirkstu izslaucīt. No burciņas to pēdējo kripatu grūti dabūt ārā.

turpinājumā vajag gurķīšu recepti, lai ir ko likt virsū pastētmaizītei.

 4  0 atbildēt

O, visu laiku domāju kā lai pats pastēti uztaisa.     Un labāk kā no veikala, ne?

 4  0 atbildēt

Gardi    

 4  0 atbildēt
Ņamma 🤤🤤
 2  0 atbildēt

  

 4  2 atbildēt

  

 3  2 atbildēt