Atvainojos autoram, bet man ļoti nepatīk piedāvātais variants. Ielīdīšu ar savu variantu.
Priekš kam to ķīmiju? Man ir pārbaudīta recepte, keksiņi sanāk ideāli.
300g miltu, 2 tējkarotes cepamā pulvera, ceturtdaļkrūzes cukura (50- 75g), visu sajauc. Sakuļ 3 olas. 150ml piena uzsilda, pievieno 100g sviesta, jeb kādas 6 - 8 ēdamkarotes augu eļļas (sanāk labi gan ar eļļu gan ar sviestu), un silto masu pievieno olām. Škidro daļu sajauc ar sauso daļu.Klāt var likt visu ko sirds kāro. Esmu cepusi ar mandelēm, šokolādi, mellenēm, ķiršiem, rozīnēm, aprikozēm. Sapilda mufīšu formiņās, un cep uz 200grādiem, kādas 20 - 25 minūtes, bet pārsvarā jau pārbaudu ar sērkociņu, ja iedurts sērkociņš iznāk ārā sauss - vualā, mufīši gatavi.
Pamēģiniet, nenožēlosiet. Un ja kas - šo pašu recepti var izmantot lielajiem keksiem, cilvēki bieži nezin kāpēc iedomājas, ka lielajiem keksam vajag citu recepti :D