local-stats-pixel fb-conv-api

Es vs pumpas33

235 7

Šodien laiks man atstāstīt savas pirmās nedēļas piedzīvojumus ar Garnier pretpumpu produktiem.

1. nedēļa

 

Ceļš līdz testam:

 Lai saņemtu produktus Jacky mani nosūtīja uz Loreal centru netālu no ostas. Neiedziļināšos sīkumos, bet teikšu atklāti, tas ka ielas malā pa kuru Tu ej ir cipars 5 nenozīmē, ka otrā pusē tas nav jau 16. Diemžēl es kā muļķis aizšāvu pāris kvartālus tālāk. Beidzot atgriežoties no neceļiem devos iekšā ēkā, kur pie pīkstuļu durvīm bija novācies labs bars nopietna paskata vīru. Nenobijos un ar puišiem devos iekšā, kur apstākos pie sekretāres un pajautāju, par testa produktiem. Sekretāre man veiksmīgi atbildēja, ka neesot sekretāre un WTF, kas ir spoki. (Labi, ka apsargus neizsauca, lai izmestu mani ārā) Pēc viena zvana īstajai sekretārei es apmaiņā pret savu vizītkarti saņēmu papīra maisiņu ar trim kremveidīgiem produktiem.

Apraksts:

Lai es Jums neliktos pēdējais idiots, es kremus pats nesāku mēģināt, bet meklēju izmēģinājuma trusīšus. Kaķis sajutis sūdus pazuda blakusistabā, bet suns kā jau suns nāca savā uzticībā pie manis, bet viņa acis bija tik žēlas, ka necelās roka darīt mazajam rijīgajam draudziņam pāri. Un tad blakusistabas durvīs parādījās izmēģinājuma objekts- mana draudzene, kas pat tīri apmierināta bija gatava parakstīties uz izmēģinājumu ādas tīrīšanai.

Tests:

Lielā pudele ar balto šķidrumu, kas pēc draudzenes viedokļa esot toniks, bija jāiesmērē pirmo, jo tas atver poras. Negribu jau teikt neko sliktu, bet nu smird viņs brangi, paļuboma spirtots, bet testa objekts apgalvo, ka tā vajagot, jo tas kaut ko darot ar porām. Kad spirtotais toniks ir atvēris " poras" sākas labākā daļa, jo jāņem krems ar traku galu, jo tur ir birste, kas izskatās šausminoša, bet tomēr ir maiga, kā zīdaiņa pieskāriens. Lai dabūtu ārā kremu man gan jāpalauza savas aprobežotās vīrieša smadzenes, jo neesmu gatavs, ka pudeles korķis-birste nav noņemams, bet pagriežot uz sāniem korķi caur birsti sāk pilēt ārā balta masa, kas pretēji iepriekšējam smaržo patīkami. Ā jā gandrīz aizmirsu piebilst ar birsti ir baltais krēms jāvico pa seju, kamēr seja paliek balta. Pēdējais mazākais krēms ir jāliek, kad tiek nomazgāts savicotais iepriekšējais. Ko dara šiais nezinu, bet tā kā pudele vismazākā noteikti kat ko labu. Neesmu pārliecināts, bet paļubomu aizver poras, jo ejot no mājas ārā durvis taču arī aiztaisa nevis atstāj līdz kājai vaļā.

 

Rezūltāts:

Testa objekts ir izdzīvojis un apgalvo, ka sejas āda ir atjaunojusies un sajūta esot baigi labā. Suns arī priecīgs, bet man ir problēma- man nav pumpu ko nodzīt tāpēc kaut kas jādabū.

 

1. nedēļas vērtējums:

***** - Piecas zvaigznes, jo arī pēc lietošanas pumpas nav dabūtas.

 

Rezumē: Nedēlas laikā draudzenē neks nav mainījies nav mutācijas pazīmju un dabiskais skaistums nav zudis, tāpēc, ja esi pumpains paprovē poru aizvēršanas un atvēršanas rituālu vēl pumpaināks jau nebūsi un vismaz sajutīsi ādas atjaunošanās brīnumaino spēku.

 

Nākamās nedēļas uzdevums:

 

Nezinu vai no garnier produktiem, vai vnk tāpat mani nedēlas nogales copes laikā sakoda divas ērces atstājot koduma pēdas uz rokas un protams man ir kaitinoša dzimumzīme uz elkoņa locītavas- tas būs jauns izaicinājums Garnier pretpumpu produktiem- jānodzen ērču kodumi un jātiek vaļā no dzimumzīmes, ja viņiem tas izdosies, tad šis produkts kļūs revolucionārs ar nosaukumu Pret DZIMUMĒRČPUMPU līdzeklis.

 

P.S BILDES NOZAGU NO MAZĀ158 UN FCSANOK, sory bet slinkums bildēt.

 

235 7 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Vispār jau ir tā: attīrīšana, tad tonizēšana un pēc tam mitrināšana. emotion

Vispirms tev jālieto numurs 2, pēc tam numurs 1 un tad 3! 

6 0 atbildēt

4. ir ērce, tu nepareizo vietu indēji, ērces nevar noindēt ar pumpu ''noņēmēju''   emotion

7 1 atbildēt

es zināju, ka ferma nenoraustīsies un ar drošu roku izmēģinās uz draudzenes. :)

6 0 atbildēt

tā 4. nav ērce? :D.

6 0 atbildēt

"necelās roka darīt mazajam rijīgajam draudziņam pāri" emotion

patīk, ka tik "nopietnai" tēmai tik jautra pieeja. Pati gribētu pamēģināt to zieķi ar trako uzgali, vnk tā iemesla pēc, ka kkas pilnīgi jauns un nebijis. Lai gan cik esmu provējusi, ilgtermiņā Garnier nekādu wow-efektu nedod, ja ir nopietnas problēmas ar ādu jāķeras pie smagākas artilērijas. Bet atvērt un aizvērt poriņas ik pa laikam vajag arī večiem, tā ka noderēs. Pa kluso kkad... vai ne? emotion

5 0 atbildēt

muahaha :D izklausās, ka mums pat dažādi produkti iesmērēti, jo sejā jāievico zils krēms ar traku galu :D eh, kļūst aizvien jautrāk :D

5 0 atbildēt

Manuprāt, šis produkts ir jālieto cilvēkiem, kuriem viņš ir vajadzīgs, ja tev viņš nav vajadzīgs, tad kādā sakarā viņš vispār ir vajadzīgs...

4 0 atbildēt

4 bildē tā ir ērce, bet tā nav mana, ērci ieliku tikai tāpēc, ka mani sakoda un pēc viņas palika pretīga pumpa, kuru tad arī indēšu nost :D

2 0 atbildēt

pati lietoju garnier pure toniku un mani rezultāts apmierina. laba manta.

1 0 atbildēt

Haha..interesants apraksts. :D bet pēdējā bilde izskatās diezgan nejauki. :D

1 0 atbildēt

emotion  foršs tekts

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " šito hujņu vajadzēja testēt tam gejam LordRud... " +1

0 0 atbildēt

ewww 4 :D

0 0 atbildēt

4.bildi nezagi? :D

0 0 atbildēt

pret encefaliitu un laimu parbaudijies? :P

0 0 atbildēt

Garnier nav tas pats labákais produkts viennozímígi...neticami,kad lídz arí kádam :D

0 0 atbildēt

baiga jega testet iz cilveku kam ta pat nav pumpju.. 

0 4 atbildēt

 

atbildot uz niks komentāru " šito hujņu vajadzēja testēt tam gejam LordRu... " galīgi stulbs esi??

1 5 atbildēt