local-stats-pixel fb-conv-api

Recepte. Gaļas malšana (nazis).13

Sveiciens spoku dāmām un kungiem ! Pirmkārt brīdinu : Rakstu neuztveriet nopietni ! Šoreiz gribu izmēģināt savus spēkus sev nebijušā jomā, ja konkrētāk, tad virtuves atmosfērā iegremdēties, jo pats strādāju ēdināšanas uzņēmumā, vulkanizējam kūkas, cepam tortes un vārām riepas, ir arī pašiem sava kulinārija.... tieši kulinārijas lauciņā izkapts uzskrēja uz akmens.... Kā jau visos recepšu rakstos pieņemts, tad sākumā izmantojamie ingridienti ( sastāvs, daudzums), par pašu gatavošanas procesu un iemeslu dzīrēm raksta gaitā zem bildītēm.

Paņēmu :

1 - Sadragātas detaļas ( sauja ).

2 - Drāts parastā, kapara ( ap 20cm. ).

3 - Ogļskābā gāze ( apmēram 10 glāzes )

4 - Metināmā drāts 0,8mm ( apmēram 1 metrs ).

5 - Flekša ripa griežamā, slīpējamā, pucējamā ( pa vienai no katras ).

Izmantoju instrumentus kas pa rokai , ņēmu talkā izdomu, pieredzīti un visam pa virsu nedaudz sulīgu lamuvārdu asumiņam.

Darbības vieta : mana darbnīcas virtuve.

Labs ir, tuvāk lietai, sākšu visu no sākuma. Svētdienas rītiņš, es, kā parasti, ap pusdienas laiku, nosteberēju lejā, savā rūtainajā halātā un pūkainajās čībiņās ar kafijas krūzi rokās, uz saviem apartamentiem ( darbnīcu ), lai brīvā un atslābinātā atmosfērā iegremdētos pie sava datora interneta dzīlēs, iečekot ziņas, kas ar ko pasaulē gulējis un paraudzīties kādas un kā štellītes Spokos bīdās. Uz šodienu plāni man bija kā Napoleonam, gribēju darbnīcu piekārtot pēc kārtējā autiņa un pievērsties Teslas ģenerātora izpētei un projektiņa tālākbīdīšanai, bet visus labos nodomus savērpa tūtā bračkas zvans no firmas. Dievs nemīl kad nabagi trako un svētdienas darbs augļus nenes, šis bauslis arī pazudināja manu bratellu un mani pie viena iegruzīja... Kā jau maiznīcā pieņemts, lai krāsnis neizdzistu, tad rosība notiek caurām dienām un naktīm bez brīvdienām. Ja kaut ko saprotu no ēdienu gatavošanas, tad arī kulinārijas izvirtības tiek gatavotas katru dienu no jauna, lai būtu vienmēr svaiga produkcija, Tā nu bračka nolēma no rīta svaigu gaļu samalt un uzticēja procesu firmas tehnologam. Neesmu speciālists, bet manuprāt ir gaļas maļamās mašīnas un pavisam cits agregāts ir kaulu maļamā mašīna, tehnologam laikam tā nelikās.....

« 1  2  3 »
566 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

tiešām drāti vai ,tomēr stiepli? Manam vecamtēvam padomju laikos bija laba mācība,kā jauns šoferis bija atkūlies uz kaut kādu Latvijas lauku nostūri pēc stieples, tāpat kā Tu sauca to par drāti,līdz brīdim,kad lauku nogribējušās bābas izspļāva,pasaucot jaunāko darbinieci,ka Tu ,Martiņ,tā jaunākā,nāksies šoferītim sniegt to ''drāti''  emotion  ,ja jau viņš tā vēlās... No tā laiak ,viņš,nekad nav stiepli savādāk vairs dēvējis

21 0 atbildēt

Atdzinīgi novērtēju, ka šajā patērētāju laikmetā, kad daudzko ir vieglāk ir izsviest un nopirkt jaunu... Tu esi apņēmies saglābt to kas glābjams izmantojot savas prasmes... un pacietību. Paldies Tev par to - vienmēr kreatīvo domāšanu un prasmes ko darīt atdzinīgi novērtēju. Tu esi viens no tās mazās cilvēku grupas, kuriem rokas no pareizās vietas aug un nav abas kreisās

9 0 atbildēt

Varbūt tie, kam drātēšanās nav aktuāla, varam sagaidīt vienu firmas kotlešu recepti!

6 0 atbildēt

Mums jau sen tā gaļa ir samalta  emotion  Izlasi uzmanīgi rakstu dēļ kā tā visa opera, tad dod padomus. Mums pašiem savs piegādātājs un apkopju speciālists, uzreiz arī zvanījām, ātrākais ko solīja, tas bija uz šodienas pēcpusdienu un pa 26 nelatviešu naudiņām, jau pasūtīts, gaidām kad atvedīs  emotion 

5 0 atbildēt

Ļoti cienījami, ļoti.

Ir vēl tomēr cilvēki, kuriem ir gan kreisā, gan labā roka.

Un abas no pleciem.

5 0 atbildēt

Super, cepuri  nost meistara priekšā.

5 0 atbildēt

raksts ok, bet bez kotlešu fotogrāfijām tāds nepabeigts....emotion

4 0 atbildēt