local-stats-pixel fb-conv-api

Padoms no interneta: Kā atmest smēķēšanu?16

Nekad nav par vēlu atmest smēķēšanu, pats svarīgākais smēķēšanas atmešanā ir Tava apņemšanās un motivācija. Tā var būt vēlme ietaupīt uz cigarešu paciņu rēķina, savas ģimenes vai veselības dēļ, vai tā var būt vēlme vairāk laiku veltīt darbam vai saviem hobijiem. Aptuveni 70% smēkējošo cilvēku vēlas atmest smēķēšanu. Regulārs smēķētājs gada laikā uz cigarerēm tērē 600-1200 euro.
Lai atmestu smēķēšanu - seko šiem vērtīgajiem padomiem un noderīgajai informācijai:

67 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Vislabākā cīņa ar atkarībām ir padoties tām!!!

8 0 atbildēt

Nikotīna līdzekļi nepalīdz atmest. Labāk izvēlēties līdzekļus bez nikotīna, piemēram tabex. Pārējais atkarīgs no savas gribas neuzpīpēt. Ir pieradums ik pa laikam uzpīpēt, atmetot tas laiks paliek tukš. Man bija tā dīvaini, bet nepilna mēneša laikā tas aizpildījās. Un nav vajadzības visies stāstīt par nodomu atmest, atteikties no kafijas un visu to kas tur ieteikts.

8 0 atbildēt

Ja veselības nebūs, gan jau atmetis pīpēšanu.

https://media.tenor.com/jIXFAfvmb0AAAAAd/smoking-smoke.gif

7 0 atbildēt

Vēl pagaidām neesmu izpīpējis nevienu cigareti....

https://media.tenor.com/JoxsCl7WXDgAAAAd/dont-smoke-please-robert-geraldino.gif

5 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Atmest nevar, bet var nesmēķēt..

Un tas ir ļoti viegli, vienkārši nesmēķē un viss, cigaretēm gan vienmēr jābūt pieejamām- jo doma ka smēķi beigušies, novedīs pie domas ka janopērk- un atomātiski uzsmēķēsi..

Citu neko mainīt nevajag..

faktiski - nekas namainās, tika tas ka vairs nesmēķē...

Stāsts ka to ir grūti izdarīt- ir industrijas radīts.. jo 99% smēķētāju var nesmēķēt 12 stundas - un nekas nenotiekās.. (naktī taču nesmēķē).. jo patiesībā visa atkarība ir tikai glavā, nikotīna iedarbība beidzās dažu minūšu laikā (ap 10-20 minūtēm), tādēļ dzerot, tik izsmēķēts krietni vairāk, nekā ikdienā..

Nesmēķēju jau vairāk nekā 10 gadus, iepriekš kūpināju daudz.. izmēģināti visi tabakas lietošanas veidi.. pats pat tabaku audzēju.. Pīpe, cigaretes, cigāri, elektroniskās, šņaucam, zelējamā.. /zelējamā tabaka pilnīgi garām), šņaucam tabaka - ļoti palīdz ja deguns dēl iesnām ir ciet- iztīra perfekti - neviens medikamentas tā nenostrādā

2 0 atbildēt

😎

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt