local-stats-pixel fb-conv-api

Garšaugi mājas dārzā23

421 0

Es baziliku liku mērcē, lai viesi šašliku tur mērcē.

Pati sīpolloku loku māgā, jo māga nestrādā man lāgā.

Vēl seleriju riju klāt, jo sirds man arī grasās stāt.

Pēc lupstāja stāja stalta, jūtos atkal braši,

Vēl baudu rukolu, kolu var dzert muļķi paši.

Lielākā daļa no garšaugiem, ko audzējam savos dārzos vienlaikus ir arī ārstniecības augi. Katram garšaugu lietotājam būtu vēlams zināt ne tikai par garšaugu garšas niansēm, bet arī par to ārstnieciskajām īpašībām. Rakstā iepazīstināšu ar tiem, kas aug manā dārzā. Pēdējais mēnesis mūs ar jauku laiku daudz nelutināja, taču mani garšaugi pārāk cietuši nav. Savā dārzā nepraktizēju atsevišķas garšaugu dobes izveidošanu, jo tiem visiem nav vienādas prasības uz augsni, mitrumu, sauli u.t.t. Daļu stādu sakņu dobēs, daļu kombinēju kopā ar puķēm puķu dobēs.

Seko bildēm un izdari secinājumu, ka zaļo garšaugu lietošana tieši no dārza sezonas laikā dod vislielāko efektu. Izmantosim visas iespējas uzkrāt enerģiju garajai ziemai, izmantojot pašu vietējās bagātības. Tās patiešām ir lielas bagātības, kas neprasa lielu naudu.

Bildēs reportāža no mana dārza, centos parādīt galveno. Tikai nejautājiet, kāpēc manā dārzā neaug kinza. Jau iepriekš pateikšu, ka man tā vienkārši nepatīk, jo lietainā laikā izplata riebīgu smaku. Tās sēklas - koriandru gan lietoju piparkūkās.

421 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000