local-stats-pixel fb-conv-api

Budžeta ceļošana: galvenie noteikumi28

441 1

Budžeta ceļošana: galvenie noteikumi.

Esmu no tiem cilvēkiem, kam „piķa” kabatā nav daudz, un kas nedzīvo bagātajā ģimenē. Bet taču katram „mirstīgajam” gribas redzēt pasauli un atpūsties kādā tālajā pasaules nomalē!

Esmu no tiem, kas nepaliek uz vietas ar sapņiem, bet kas dara. Tā, es pāris gadus atpakaļ kopā ar ģimeni esmu iesācis ceļot un vēlos pastāstīt par savu budžeta ceļošanas pieredzi!

Tātad, šajā rakstā es pastāstīšu par galvenajiem noteikumiem un principiem, kas jāievēro, plānojot budžeta ceļojumu.

441 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Es gribu ceļot ar tevi, jo man bail vienam :D

28 0 atbildēt

"Dažas labas mazās lidostas pa nakti slēdz ciet."

Esmu aplidojis visu Eiropu un ne tikai - vienīgā man zināmā lidosta, kuru uz nakti slēdz ciet ir Itālijā VENICE TREVISIO un arī tas bija tā, ka pienāca man klāt un uzprasija, vai Jums nav kur palikt? Kad pateicu, ka nav, atļāva palikt lidostā.

7 0 atbildēt

Zelta plāns! Arī man gribās ceļot un tad diviem cilvēkiem šis varētu būt ideāls variants! Noteikti pie Favorītiem!

6 0 atbildēt

Zini ko es tev tūlīt pateikšu par šito visu tavu rakstu... tev ir taisnība :D

7 1 atbildēt

Pirms gada pāris dienas biju Romā,protams izmantojot Ryannair un booking.com  Iesaku visiem labāk aizlidot ar lēto aviokompāniju kaut kur,nekā neaizbraukt vispār nekur.

3 0 atbildēt

piereizes butu piemetinajis arī aptuvenās cenas par kādām pašam izdevās pabūt Grieķijā, Kanārijās, Zviedrijā, Vācijā, Lielbritānijā . 

tākā es nekur neesmu ceļojis, nav priekštats, gribetos zināt, varbūt jāsāk kkas darīt :)

3 0 atbildēt

Es ar draudzeni Amsterdama nopirku par 400eiro 7 dienanas ar viesnicu celojumu uz Griekiju. Un leti bija tapec ka izlidosana bija pec 7h.

2 0 atbildēt

jā, tev ir taisnība, pēc nedēļas ar māsu un mamu dosimies uz itāliju. kopā biļetes sanāca ļoti lētas. salīdzinot airbaltic ar rynair, ļoti ietaupās nauda. tikai raineram ir viens knifiņš. tas pārliek reisus kad grib un par to brīdina ar epasta vēstuli. un vēl tas, ka noteikumi ir daudz stingrāki kā citām aviokompānijām un iečekošanās jāveic i-netā, 15-4 dienas pirms reisa. tur tas suns aprakts. ja ir pieredze šajās lietas, tad viss super, bet ja ir iesācējs, tad ir, kā ir.

2 0 atbildēt
Ryanair tagad atļauj rokassominu nest atsevišķi. Nav vairs tad noteikuma par vienu rokas bagāžas vienību.
1 0 atbildēt

wizzair ir divas rokas bagazas- kabīnes bagāža par kuru jāmaksā, ja ir no 55 cm un rokas bagāža 40x35x20 par kuru nav jāmaksā, vienmēr jāizlasa katras aviokompānijas noteikumi, tad būsi pilnīgi drošs.

1 0 atbildēt

Forši, pamatīgi un detalizēti. Ceļojam vienmēr barā, visi izdevumi četrkāršojas, tāpēc arī piecītis ir svarīgi. 

 

Paldies  par rakstu!

1 0 atbildēt

Tie 7 eiro ir drošības maksa un jāmaksā tikai Rīgas lidostā (ryanair).

1 0 atbildēt

Ja jums pārsēšanās laikā ir jāpaliek pa nakti lidostā, nebīstaties! Neviens jums nespiedīs iet ārā...

Atļaušos nepiekrost. Dažas labas mazās lidostas pa nakti slēdz ciet.

Bet paldies par noderīgo info. emotion

1 0 atbildēt

Nesaprotu kas ir AirBaltic cenu politika ? Lidojot uz/no Latvijas cenšos izmantot tikai AirBaltic, jo serviss ir daudz profesionālāks, stjuartes ir lietas kursā par to kas notiek un spēj tomēr izkontrolēt pasažierus no neapdomīgām lietām + neviena AirBaltic stjuarte mani nav pamodinājusi no maniem saldajiem sapnīšiem, lai piedāvātu nopirkt kkādu kalendāru. Cenas varbūt ir mazliet augstākas nekā Ryanair vai Wiz, bet tikko pati pirku biļetes un ja cena bija norādīta 50 eiro par biļeti, tad arī tik beigās samaksāju un man nebūs nekādas slēptās maksas lidostā vai pirms maksāšanas. Un vēl liels plus tam visam ir galapunkti. Ja lido pieņemsim uz Londonu, tad te ir dažādas lidostu iespējas, nekādi veikali nebūs atrodami apkārt Stanstedai vai Lutonai un nokļūšana no šīm lidostām jebkur ir dārga padarīšana. Ar puisi ceļojām pirms pusotra gada laikam un mums lidmašīnas biļetes vienā virzienā izmaksāja 2x lētāk kā transports mājās, tai pat laikā no dārgākas aviokompānijas (kas var atļāuties dārgāku lidostu) transports mājās ir pieņemamā cenā un nav jāpavada 5as stundas ar čemodāniem spraucoties starp cilvēkiem.

0 0 atbildēt

labs rakstiņš...

tik gribēju uzprasīt vai sen jau "...ir divi atsevišķi priekšmeti, par vienu no kuriem būs jāmaksā 40eiro!!!"?-jo ne tik sen vēl ņēmu līdzi lidmašīnā pleca somu ar noutu + atsevišķi mugureni...tad tagad var tikai vienu ņemt?emotion

0 0 atbildēt

pag, 4 stundas pārsēšanās laiks tev ir maz? puse raksta vispār sastāv no iedrošināšanas palikt lidostā pa nakti. zini, mani vairāk uztrauc mana veselība, nekā papildus izdods divdesmitlatnieks par biļeti nākamajā dienā.

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

to visu mekleshanas procesu var krietni atvieglot izmantojot skyscanner.com adresi.. nebus jarokas stundam pa aviokompaniju lapam :)

0 1 atbildēt

tad tev maza pieredze ar celojumiem jo biletes vienmer var atgriez 

0 2 atbildēt

garlaicīgs teksts, nelasīju, bet par smukajām bildītēm pluss :D

0 2 atbildēt

pfff...cerēju, ka te būs kāds labs padomas sakarā ar ceļojumiem uz daudz eksotiskākām vietām-Indija, Austrālija, Jaunzēlande, Maldivas utt. Tepat līdz grieķiem vai kanārijām nav liela māksla aizlidot pa kapeikām... emotion

0 4 atbildēt