local-stats-pixel fb-conv-api

«Visu varu tautai»: Twitter lietotāji par protestu pie Saeimas4

31 0

Aptuveni 100 cilvēku otrdien pulcējās protesta akcijā pie Saeimas, ar dažādiem plakātiem un saukļiem pieprasot neapstiprināt premjera amata kandidāta Krišjāņa Kariņa veidoto valdību. Vairāki Twitter lietotāji apsprieduši šo protestu, norādot, ka dažus no «taisnības cīnītājiem» redzējuši jau iepriekš, raksta portāls Apollo.lv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Jā! Pilnīgi pareizi! Ko mēs te visi čakarējam britus, ko a?!

0 0 atbildēt

Aldim nav ne kauna, ne goda! Diemžēl, tas tā ir, es esmu smagi vīlies. Likās, ka nebūs tik traki, bet izrādījās, ka ir vēl trakāk, jo KPV LV komandā ir tādi putni kā Ramona un Didzis!

0 0 atbildēt

Kam pieder Valsts? Saeimas debatēs izplūc villu, arī kvekšķis Armands Krauze nestāvēja maliņā! #valdība #valdība2019 #kariņšpremjers #13saeima#trakilaiki #kpvlv #aldisgobzems#artusskaimins#klaunubars

Paldies Dievam, tam Kungam debesīs un augstākiem spēkiem, Latvijas valdība, tobiš Ministru kabinets ir pieņemts.

Lielos vilcienos, tas bija viens garlaicīgs pasākums, līdz tribīnē savu runu teica Artuss, dodot nepārprotamu mājienu tautai un saviem vēlētājiem, ka KPV LV iekšienē notiek kaut kas nelāgs. Cik saprotu, Didzis Šmits, ko viens otrs blogeris sauc par Garneļu Didzi, un Aldis Gobzems, kurš zināms kā Šlesera kalps, nav mierā ar Artusa pēdējā laika aktivitēm, jo acīmredzot, Artusam ir mugurkauls, nevis rabarbers, kā tas ir Dzintaram Rasnačam. Beidzot notika tas, kam bija jānotiek, jo pēc Kaimiņa kaislīgās uzrunas, kuras laikā viņs uzbrauca Garneļu Didzim par gļēvo rīcību, atceļot savu kanditatūru uz ekonomikas ministra posteni divas dienas iepriekš, Saeimas tribīnē kāpa vēlreiz Aldis, lai teiktu dažus vārdus par savu labāko draugu un partijas biedru Artusu, īsi sakot, viņš kaut ko sāka gvelzt par Meroni 100 000 USD, kas tika piedāvāti Artusam, bet visi KPV LV partijas biedri esot viņu atrunājuši pieņemt šo naudu.

Ar to viss nebeidzās, jo arī ZZS pedolācis Armads arī kāpa tribīnē, lai uzrietu Kaimiņam, sakot, ka šis neesot samaksājis kaut kādus Suņu Būdas nodokļus. WTF? Kas par to būtu runājis!

Lai nu kā, izskatās, ka Artuss ir nolēmis iet savu ceļu, jo beidzot ir sapratis, ka atrodas Šlesera vilku barā, kuram viņš pats, diemžēl ir palīdzējis tikt Saeimā!

P.S. Latvieti neesi vienaldzīga aita, seko līdzi, kas notiek Latvijas politikas ķēķī!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt