local-stats-pixel fb-conv-api

Ukrainas referendumu safabricēšana!184

Sveiki spocēni! Šoreiz no manis raksts par pasaulē aktuālo Ukrainas krīzi. Pats saskatīju šādas tādas ļoti neloģiskas lietas, tāpēc vēlējos tajās padalīties ar jums. Cerams, ka Jūs tas interesēs. Piegājis esmu ar pierādāmiem faktiem, kurus apspēlēju ar dažādiem matemātiskiem aprēķiniem.

Nu tad ievērtējiet rakstu! emotion

PS: Raksts papildināts atbilstoši jaunākajai informācijai!

1852 24 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

Par rakstu + Bet cik muļķīgi, ka 21. gs cilvēks (stāsta, ka attīstījies) iekrīt uz lielvaru spēlēm un trikiem, kuri izgāja cauri 19. un 20. gs.

40 0 atbildēt
Nu bet protams! Kā krievs gribēs , tā būs!
30 2 atbildēt

Viss interesantais vēl tik priekšā. Vācu mēdiji sāk jau pavērsties pret Štatiem. Tas jau mani satrauca.

17 0 atbildēt

īsstenībā jau vakar ziņās rakstīja, ka tie rezultāti nav reāli, un ka tur cilvēki esot balsojuši vairākas reizes... Es, piemēram, uzreiz jau sapratu, ka tur 'kaut kas' nav kārtībā. 

11 0 atbildēt

Fakti krievijas federaciju ( speciali ar mazo burtu ) ka ari dalu no latvijas georga lentisu nesejosajiem utu vanagiem neinterese. Viniem ir sava taisniba un savi fakti. Vienmer atradis kautkadu ieganstu lai savu agresiju un tupumu attaisnotu. 

Ja saprotu ASV ir aggresors , bet jezin neviena cita pasaules valsts pedejos gadus 30 tik nagliji ka krievija nav bijusi. 

18 7 atbildēt

Par Doņeckas neatkarību, par Krimas neatkarību un par Luhanskas neatkarību var lemt tikai ukraiņu tauta. Ukrainā nebija vispārējs referendums. Tad paņēmu balsošanas iecirkņu skaitu, kas atrodas katrā no šiem reģioniem. Šis tad būtu nākamais likumsakarīgais variants, jo kādas gan tiesības krieviem Krievijā lemt par Ukrainas likteni!

8 1 atbildēt

Hmmm, pārtulkot un palaist visuresošajā facebook....

6 0 atbildēt
Vecākais politikas likums Balsu skaitu nenosaka vēletāji, bet gan balsu skaitītāji
7 1 atbildēt
Es pat nebrīnijos, ka referendumu rezultāti ir safabricēti. Doņeckā nemaz nedzīvo tik daudz cilvēku, cik "piedalījās" referendumā.121 % - tas ir neiespējami.
5 0 atbildēt

Mēs visi esam zem politiķu sloga,gribiet vai nē!

8 3 atbildēt

Es apspēlēju pašu seperātistu pasniegtos rezultātus. ;)

6 1 atbildēt

Pasaulē tik daudz stūlbību un netaisnību, ka nu jau mani vairs nekas nespēj šokēt  !!!!  emotion

5 0 atbildēt

Šitais priekš izzombētajiem krieviem kuri tāpat turpinās būt debīli? Tie kas šim tam seko līdzi un skolā vēsturi ir mācījušies jau sen viss ir skaidrs

5 1 atbildēt
Tie nav separatisti, bet banditi un krievu teroristi, un tapec bez ceremonijam nosaujami.
5 2 atbildēt

Ar Doņecku nedaudz šķērsā ar faktiem. Doņeckas apgabalā ir 4,3 milj iedzīvotāju, balsstiesīgo teiksim 75% 3,3 milj, no kā piedalījās attiecīgi 2,45 milj.

Iecirkņu skaits pēc WIKI bija 1527, darbojās tie 8;00-22;00, jeb 14h.

Ar pieņēmumu, ka ir 4 urnas sanāk, ka dienas laikā vienā urnā bija iemestas 400 lapiņas, t.i pa vienai lapiņai aptuveni reizi 2 minūtēs.

P.S. Žēl, ka tavs aprēķins par 3.6. sekundēm nav taisnība, jo kaut kā neticās, ka vēlēšanas tur bija tiēšām tautas viedoklis...

3 0 atbildēt

Nedzirdeti fakti + tevemotion

2 0 atbildēt

kā kas tāds var šokēt es galīgi nesaprotu, pilnīgi normāla krievu padarīšana...

3 1 atbildēt
Nice
2 0 atbildēt
Tas ir tik netaisni un pretīgi, bet diemžēl arī Latvijā ir tādi cilvēki, kuri lai arī ko viņiem teiktu, vienmēr ticēs Putinam. Nesaprotu tos nemaz.
2 0 atbildēt

Jā, referendumi nebija godīgi un likumīgi. Kas te tik šokējošs?

Maidana sarīkotā varas gāšana arī nebija godīga un likumīga. Tur arī nebija nekas šokējošs.

Ja par Krimu vēl var pacīnīties starptautiskā līmenī, Austrumukraina jau ir padirsta, jo ir izlietas asinis. Daudz asiņu. Un tās zvērības kas notika tur nekad netiks aizmirstas. Tur notiek pilsoņu karš. Par kādu teritoriālo integritāti vēl var būt runa? (:

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »