local-stats-pixel fb-conv-api

Tramps atkal izceļās - viņaprāt somi novērš mežu ugunsgrēkus, grābjot lapas5

Ikdienā somi mums saistās ar vēsajiem džekiem, kas mierīgi dzīvo savu dzīvi, šad tad iedzer, pakarsējās pirtī, pasmejās par kaimiņiem zviedriem, vēlreiz iedzer, uzspēlē hoķi, izgudro Nokia un tad pabeidz savu dienu. Somi nesaistās ar lielu jokdaru tautu, bet šoreiz ASV prezidents Donalds Tramps ir parūpējies par iespēju gan somiem, gan pārējai pasaulei kārtīgi izsmieties par viņu.

Ko tad īsti šoreiz sadarīja krietnais Donalds? ASV prezidents neveiksmīgi izteicās, komentējot situāciju ar briesmīgo situāciju Kalifornijā, kur pēdējās pāris nedēļas norisinās postoši meža ugunsgrēki. Tramps kritizēja Kalifornijas mežu uzturēšanas sistēmu un norādīja, ka galvenais ir uzturēt "mežu grīdu jeb mežu zemi." Tāpat Tramps stāstījis, ka ir bijis ar Somijas prezidentu, un Somija ir mežu zeme, kura ļoti daudz laika pavada tīrot un grābjot mežus. Tramps, protams, nav iedomājies par to, ka Somijā ir vēsāks un mitrāks kā Kalifornijā, tur aug koki, kuriem grūtāk aizdegties kā Kalifornijā. Nav noslēpums, ka Somijā mežus prot aprūpēt, bet Somijas prezidents nav pieminējis to, ka Somijas mežu uzkopšana un meža ugunsgrēku novēršana sevī ietvertu lapu grābšanu.

83 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Jā, Somijā šis tvitteri burtiski uzsptidzināja  emotion  un līdz ar to ziņas arī. 

1 0 atbildēt

nu moins kā pārrēcos.

Ja nav fake news, tad tramps ir tipisks amerikānis, kurš jauc Baltijas valstis ar DIenvidslāviju, nu bet pieminēt to, ka somiem meži nedeg tāpēc, ka lapas grābj un pats labākais, ka somijā daudz kur jau ir kārtīga sniega sega, ir tupuma kalngals. 

1 1 atbildēt

Čalis atkal izceļās ar to, ka viņam visi nav mājās. Sapratāt

joku? Jo viņi aizgāja grābt lapas. Ahahaha ehhhhh jā, nebija

smieklīgi.

1 1 atbildēt

Tie jēlie pret-Trampa joki, Tvīti, kad tiek pārtulkoti Latviski skan diez ko debīli.

0 0 atbildēt