local-stats-pixel fb-conv-api

Tiešraides laikā vīlies «KPV LV» fans demonstratīvi sadedzina partijas kreklu34

92 1

«Mēs esam vīlušies, bļāviens! Es esmu vīlies šitajā te sūdā, bļāviens! Kurš vēl ir vīlies šajā govņuškā? Redziet šito, «Valstij jāsāk ar sevi!», ja!»

Savā «Facebook» tiešraidē vīrietis no sākuma sagriež savu kreklu, bet pēc tam to ieliek arī plītī un aizdedzina.

 
92 1 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Bļāviens katrā vārda galā. Nu kā var neriebties!

18 0 atbildēt
Man ir kauns par KPV. Man ir kauns par Kaimiņu, Gobzemu, Liepiņu un Zakatistovu. Visi tik gudri runā, tautas labā strādāšot, bet beigās viens otram sūdus gāž virsū. Žēl, bet vismaz paldies viņiem, ka padarija politiku interesantu man.
16 0 atbildēt

  Pret stulbumu vakcīnas nav.  emotion 

16 0 atbildēt

Šis dzīves nomocītais vīrs, ar skaisto bērniņu uz rokām, nav vainīgs pie tā, ka uzķērās uz KPV LV viltus solījumiem. Es viņu saprotu, es jūtu viņa sāpi, es jūtu viņa vilšanos, es dzirdu kā mokas viņa jaunā vēl nepieredzējusī dvēselīte šajās alkohola un nikotīna piesūcinātajās miesās! Es tev piedodu Lotar, jo tu neesis ne pie kā vainīgs un velti sagriezi savu netīro krekliņu, vēl priekšā viss februāris un sazin' kāda būs gaisa temperatūra martā! Tu neesi vainīgs, ka Kariņa valdība tika apstiprināta, jo tu esi, kas tu esi un tu neko nespēsi mainīt, jo tu esi tas, kas tu esi šajā video. Es neturu uz tevi ļaunu prātu. Lotar, saņemies!

15 0 atbildēt

Lotārs tak tā par to KPV bija savu FB grupu pierunāja ka jaiet balsot par Kaimiņu 😅😅😂😂 ... A tagad pīkst 😅😅😅😅 te nu bija 

14 0 atbildēt
Šis tips un viņa leksika ir uzskatāms piemērs kāds ir vidusmēra jobzema fans kuram smadzenes izskalotas skatoties viņa live video
11 1 atbildēt

Medusmaize ir šobrīd notiekošo bāzt acīs visiem tiem, kas balsoja par "Kā Padirst Valsti" emotion Un arī par citām "jaunajām" partijām emotion

Naivie ļaudis, vai tad jau aizmirsās Zatļera partija? Te parādījās, te pazuda emotion

8 0 atbildēt
Lotārs piedzēries atkal. Malkai naudas nrpietiek,alu pumpē katru dienu. Nodzēris savas pēdējās smadzenes. Viņa grupā lielākā daļa alkoholiķu. Pats mudināja balsot par Kaimiņu. Viņa grpas biedri rupji lamāja tos,kas domāja savādāk. Tagad pats aplauzies. Dzert vajag mazāk. Un kur skatās bāriņtiesa. Bērnam šādā ģimenē nav nākotnes. Tēvs mūžīgi pārdzēris jēgu, lamājas kā kastrēts ērzelis...
9 2 atbildēt
Nevis Lotārs bet lohārs
5 0 atbildēt

smiekli nāk par šiem jampampiņiem, visi normālie cilvēki tā jau zināja ,ka šī - " Klaunu Partijas Vienība"  izjuks pie pirmajām problēmān un nekas tur nebūs

lai tie suņi rejās pie savas būdas tālāk....

5 0 atbildēt
:ukp,:
4 0 atbildēt

A pašsadedzināties ar visu kreklu Doma laukumā viņam slabo bija?

4 0 atbildēt

Uz krekla drukātais teksts aicina: "Valstij jāsāk ar sevi". Vai tad mēs neesam valsts?  Tā var runāt cilvēks, kas gaida visu gatavu, bet pats neko negrib darīt. Es saprotu, ka mums katram ir jāsāk ar sevi. Bet jaunais cilvēks jau ir sācis nevis ar sevi, bet ar kreklu.

4 0 atbildēt

Humors, ka šis cilvēks saka, ka no šodienas sāk ar sevi. Manā skatījumā šis cilvēks, ja grib sākt ar sevi, lai iemācas uzvesties kameras priekšā, pat bail iedomāties, kā viņš uzvedas aizkadrā, zinot ka viņam ir bērniņš.

Par KPV iespēju sadrupt rakstīja visur, uz katra stūra, bet tobrīd neviens neticēja, nostādot visus par fake news un siles aizstāvjiem, bet tagad, kad tas reāli sāk notikt, tad ir jāplēš krekls? Atzīsti, ka izdarīji kļūdu un miers, jo kļūdīties ir cilvēcīgi. Krekla plēšana neko netrisinās, bet gan panāca šim cilvēkam to, ka izdarīja vēlvienu kļūdu.

Un Kaimiņa runa tribīnē vien parāda to, ka Kaimiņš cenšas saglābt situāciju, izmantojot savu talantu runāt, tāpēc iesaku neticēt nedz Gobzemam, nedz Kaimiņam kā tautas glābējiem, bet gan domāt līdz ar galvu, lai pēc tam nebūtu jāplēš partijas izdalītais krekls.

4 1 atbildēt
nu radical AF! skatos ka vienotības laikā uzaudzējis kārtīgu tauku kārtu, par ko viņš sūdzās tur?
3 2 atbildēt

bļāviens.

1 0 atbildēt

Kas tas par merkaki? Berns nakotne vares iesudzet par to ka shadu lika debilos videos.

3 3 atbildēt

hey tauta ieejiet unpaskatieties tajā postā lotārs sāka reklamēt savas krūzes kad savācās daudzi sekotāji īsts neizdeviesmārketinga triks kad nokmentēju to postā viņs manu komentāru izdzēsa labs veids kā uz politikas iedzīvoties interesanti vai tas neiet pretrunā ?

0 0 atbildēt

... kādēļ dedzināt labu apģērba gabalu?

Vai tad tas bija vainīgs pie prāta aptumsuma, kad balsoja par 'klauniem'?

0 0 atbildēt

Lotārs pat vēlēt nav bijis ko viņs var pukstēt divkosīgais melis

0 0 atbildēt